Heytens Magazine

Vouwgordijnen: de juiste keuze voor een landelijke stijl

Landelijk en tijdloos. Een stijltrend die nooit voorbijgaat. De authentieke charme die warmte en rust uitstraalt. Neutrale tinten en natuurlijke materialen, een evenwicht tussen nieuw en oud. Doet denken aan de rust en sereniteit van een weekendje op het platteland.
Aan de ramen van deze landelijke woningen hangen ongetwijfeld vouwgordijnen. De elegantie past perfect bij deze woonstijl. Lees verder en we onthullen u in dit artikel interessante weetjes over de vouwgordijnen.

Waarom kiezen voor vouwgordijnen?

De plooien in het vouwgordijn stralen de warmte uit die we vaak terugvinden in een landelijke stijl. Wij raden zonder twijfel een stof aan die authenticiteit brengt aan uw interieur. Aan de ramen van deze plattelands huizen ziet u vaak de linnen exemplaren hangen. En terecht! Een perfecte match met uw stijl.

 

 

Voor welke ruimtes ?

Leefruimte, eetkamer, slaapkamer en zelfs voor uw keuken. Het vouwgordijn vindt zijn plaats op vele plekjes in huis. Afhankelijk van de gewenste lichtinval, kiest u voor een stof of een voile. Transparant, licht doorlatend of verduisterend.

 

 

Praktische voordelen

Het is eenvoudig, het vouwgordijn biedt u ook de voordelen van een jaloezie. U kan het licht moduleren en geniet van gebruiksgemak en is bovendien een decoratief pronkstuk. Daarom zijn we er dus dol op! Bovendien is de stof en de voile makkelijk af te nemen om eenvoudig proper te maken. Kinderspel !

 

 

U hebt het begrepen, het vouwgordijn is mooi en past onder meer in de landelijke stijl, maar hij biedt u ook nog praktische voordelen. Wenst u de transparantie en de kleuren te testen met uw interieur? Bestel dan nu gratis stalen online ! U kan ook een afspraak maken aan huis of in de winkel, de adviseurs staan voor uw klaar om u te begeleiden in uw raamproject op maat van A tot Z.

 

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?