Heytens Magazine

De trends van de maand september 2020

September betekent terug naar school en een drukke agenda. Om dit allemaal onder controle te houden, kunnen we yoga of mindfulness starten, maar in eerste instantie is uw omgeving belangrijk. We adviseren u dan ook om uw interieur onder de loep te nemen en ervoor te zorgen dat het een plek wordt waar u zich goed voelt. Als je het vakantiegevoel wil vasthouden, dan is dit artikel voor u geschreven. Lees hier verder over onze nieuwe trends die u de rust kunnen bieden die u nodig hebt.

 

1. Groene en gele kleuren

De groene kleur was vorig jaar al aanwezig en zal dit jaar verder zijn stempel drukken. Woudgroen, kaki, pastelgroen, salie… keuze genoeg dus! Groen is niet alleen trendy, deze brengt ook rust in uw interieur.

Ook geel vinden we in allerlei tinten terug om ons interieur op te fleuren. Denk maar aan de Dolce Vita collectie.

 

 

2. Geometrische patronen

Geometrische vormen zien we vaak terugkomen in de mode. Vierkanten, rechthoeken, cirkels en rechte lijnen vermenigvuldigen zich en brengen symmetrie in uw leefruimte. Voor een interieur waar orde en evenwicht overheersen.

 

 

3. Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zoals hout halen de bovenhand. Chique en tijdloos. Je haalt de natuur in huis en een flinke dosis positieve energie. Herinner u dat we u over enige weken hebben verteld over onze houten jaloezieën.

 

 

4. De natuur

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de natuur centraal staat in de decoratie trends van het najaar 2020. Slow living dringt zich op in onze interieurs als antwoord op ons iets te gejaagd leven. Thuis mag het allemaal wat trager en kunnen we de rust best gebruiken. Dit verklaart dan ook de overvloed aan natuurlijke materialen en de gele en groene tinten.

 

 

De september trends van 2020 hebben hiermee geen geheimen meer voor u ! Klaar om van uw huis een oase van rust en welzijn te maken? Maak nu een afspraak aan huis of in de winkel om u project op maat te starten. Of bestel u gratis stalen online.

 

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?