Waarom kiezen voor fronsen gordijnen?

Met hun romantische en traditionele uitstraling zijn plooigordijnen een uitstekende keuze voor verduisterende stoffen. Ze maken het in uw interieur extra gezellig en houden nieuwsgierige blikken buiten.

Met hun bijzondere effect creëren ze een bepaalde asymmetrie in de plooien, wat voor een charmant geheel zorgt! De gordijnen worden geplaatst met een rail en vallen heel strak, waardoor ze perfect in verschillende ruimtes tot hun recht komen!

GORDIJNEN RABANE KAKI

GORDIJNEN CERES NATUREL

Toon uw stijl en kies uit een uitgebreid aanbod aan stoffen, effen of met motiefje, en voeringen om uw interieur echt persoonlijk te maken!

Ontwerp uw project op maat

Bouw het project dat perfect bij u en uw behoeften past dankzij de een gepersonaliseerde afspraak. Onze teams begeleiden u in de winkel of bij u thuis om u te helpen bij de uitvoering van uw project. Kies de vorm, grootte en afwerking van uw keuze, onze teams zorgen voor alles: van het opmeten van de maten tot het plaatsen van uw producten.

MAAK EEN AFSPRAAK
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?