Heytens Magazine

Het screen rolgordijn, uw bondgenoot voor deze zomer

De zon schijnt volop, de dagen worden langer en de zon overspoelt ons interieur met zonlicht. Tijdens het ontbijt appreciëren we de zonnestralen, maar op onze schermen zijn de zonnestralen wellicht net iets minder welkom. Maak je geen zorgen, wij hebben de geschikte oplossing voor uw ramen! Geniet ten volle van het zomerlicht zonder er de nadelen van te merken. In dit artikel vertellen we u alles over de screen rolgordijnen.

 

 

Een doek voor ieders wens

De doeken van de screen rolgordijnen zijn ideaal voor een comfortabel zicht en een thermisch comfort te combineren. U kan het licht naar uw wens filteren én de screen isoleert. In de zomer beschermt het u tegen de intense hitte en in de winter houdt de screen de warmte vast. Hoe werkt dat nu precies? Alles hangt af van de kleur en de openingsgraad van de screen. Voor iedere vraag een oplossing.

 

 

 • Ik behoud het zicht naar buiten
  Indien u het zonlicht wenst te filteren en uw zicht naar buiten wenst te behouden is een donker doek de beste optie.
 • Ik kan mijn interieur thermisch isoleren
  Uw kamer is zuidelijk gericht, u haalt alle licht binnen, maar in de zomer warmt de ruimte ook heel snel op. Kies dan voor een licht doek en voor een lage transparantie graad.
 • Ik laat zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen
  Als u kamer somber is en u geen enkele lichtstraal wil missen, kan u eerder kiezen voor een licht doek met een hoge transparantie graad. Op die manier zal uw interieur baden in licht, rekening houdend met thermisch comfort dankzij de lichte kleur van het doek.
 • Ik haal de zon uit mijn schermen
  Opteer voor een donker doek met een lage transparantie graad.

 

 

Onderhoudscomfort

De screen doeken zijn eenvoudig in onderhoud.
Een vochtige spons is voldoende. Het robuuste materiaal zorgt voor resistentie en zijn duurzaam.

 

Bedieningscomfort

De optie motorisatie is beschikbaar voor alle screen rolgordijnen.
Deze screens mét connectie kan u dus van op afstand bedienen.

 

 

Screen rolgordijn samengevat

Het screen rolgordijnen biedt optisch en thermisch comfort, is eenvoudig en van op afstand te bedienen en is bovendien onderhoudsvriendelijk. Om de transparantie en de kleur van de screens te testen met uw interieur kan u gratis staaltjes bestellen. U kan alvast een afspraak boeken aan huis of in de winkel. Uw adviseur helpt u graag verder met uw project.

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
 • {{ item.titre }}
  confirmer la suppression
  Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?