Heytens Magazine

Verduisterende rolgordijnen: inspiratie voor een stijlvolle slaapkamer

Wilt u de inrichting van uw slaapkamer opwaarderen en zelf de sfeer van uw dag en nacht kunnen bepalen? Dan is een verduisterend rolgordijn een geknipte oplossing voor u. Bovendien is het een bijzonder decoratief element dat voor eenheid en verfijning zorgt in het slaapvertrek.

Het verduisterend rolgordijn: een lumineus idee voor de slaapkamer  

Hoezo, er zitten geen rolluiken aan het slaapkamervenster? Geen probleem, plaats gewoon verduisterende rolgordijnen: met een doek dat het licht perfect tegenhoudt en u een zalige nachtrust garandeert. Het is niet alleen een economische, maar ook een heel decoratieve oplossing! U zult gauw zien: van zodra uw rolgordijn voor de venster hangt, krijgt het meteen een heel eigen cachet. De sfeer in de kamer wordt er een stuk warmer door en de stijl van uw slaapruimte krijgt nog meer karakter.

Kamer: actuele decotrends voor rolgordijnen

Het rolgordijn vormt als het ware een rode draad in de slaapkamer en is verkrijgbaar in zowat alle kleuren. De koele tinten grijs en zwart creëren een subtiele sfeer van moderniteit. De heldere en diepe kleuren geven persoonlijkheid aan de ruimte. De poedertinten maken het decor rustgevend en warm. U kunt er een kinderslaapkamer mee opfleuren, maar u kunt ze ook perfect integreren in een knus “Hygge” decor (Deense levenskunst) waarbij alles om uw welzijn draait.

stores-occultants-architect

Terwijl de effen gordijndoeken zich makkelijk laten inpassen in de kamer, geven die met motieven meer karakter aan de decoratie. Natuurlijke bladermotieven zorgen voor een cocooning decor in het slaapvertrek, rijkelijk bewerkte medaillons halen de klassieke stijlen weer naar boven, grafische elementen en lijnpatronen geven de ruimte meer vulling.

Nieuwigheden van dit moment zijn o.a. de materiaalstructuren. Nu eens creëren zij een weefeffect, dan weer geven ze reliëf aan diverse motieven die de trend benadrukken.

Voor een effect van knusheid in de nachtelijke ruimte kunnen rolgordijnen gemakkelijk worden gecombineerd met gordijnen of glasgordijnen.

stores-occultants-reminiscent

Rolgordijnen op maat voor een wow-effect!

Afhankelijk van het raamwerk en de ruimte passen rolgordijnen zich aan elke omgeving aan om de slaapruimte zo donker mogelijk te maken. Aangepast tot op de millimeter, krijgen ze een afwerking mee, die op uw interieurdecor is afgestemd en u een perfect eindresultaat garandeert. Het lijdt geen twijfel: met verduisterende rolgordijnen aan de ramen opteert u voor een ‘droom-kamer’ in de ware zin van het woord !

store-occultant-chambre

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?