Scroll omlaag voor meer inspiratie

Het verticale lamellen

om uw ramen stijlvol en modern te maken!

Onze collecties in uw interieur

Geniet van gepersonaliseerd advies aan huis

Start uw project op maat

Bestel uw stalen naar keuze

Heytens zorgt voor alles

We nemen uw maten met zorg

JALOEZIEËN

OP MAAT

De voordelen van jaloezieën zijn eindeloos. Ze beschermen uw ruimtes tegen de hitte en verminderen de reflectie van de zon op uw schermen. Mooi en stijlvol van buitenaf, ze beschermen u tegen inkijk en zorgen voor uw privacy.

Jaloezieën passen bij elk interieur. Ontdek hier onze rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale en verticale lamellen, en plissé gordijnen.

GORDIJNEN

OP MAAT

Een klassieker die bij elk raam en elke stijl tot zijn recht komt. Gordijnen en glasgordijnen passen bij elk soort vensterraam en verfraaien de aankleding van elke woonruimte.

Gordijnen liggen binnen ieders bereik en bieden een prima uitkomst om het zicht te breken, de inkijk te weren of het licht te filteren. Zowel voor gordijnen als glasgordijnen kiest u de afwerking die bij u past om uw interieur te laten schitteren.

ONZE ADVISEURS

STAAN VOOR U KLAAR

Het opmeten van uw ramen is vaak een omslachtige opdracht. Om zeker te zijn dat alles klopt, komen onze adviseurs bij u langs om uw ramen op te meten. Onze teams begeleiden u van A tot Z.

Van opmeten tot het plaatsen van uw nieuwe raamdecoratie. Een garantie voor een onberispelijk resultaat.

Ik wens te zeggen dat ik heel tevreden ben over de service en de plaatsing van onze gordijnen. Top advies van Isabelle en haar team, en top service van Steve die de plaatsing heeft gedaan. Echt tevreden !
Jacques & Natalina
Zeer goede ontvangst, advies en zeer mooie producten. Ik heb de dienst opmeting en installatie aan huis genomen, ook daar, uitstekend! Ik kreeg mijn jaloezieën eerder dan verwacht als bonus. Ik ben blij, ik beveel het aan!
Christelle L.
We werden zeer goed ontvangen toen we voor het eerst naar de winkel kwamen. We werden zeer goed geadviseerd, met foto's en voorbeelden, ze luisterden naar onze behoeften. We zijn erg blij met het eindresultaat.
Zoe G.
We hebben onlangs gordijnen gekocht bij Heytens. Zeer vriendelijke en professionele hulp. Kwamen naar ons huis om te meten en dan wat aanpassingen te doen waarvan ze dachten dat die het beste zou zijn. Het resultaat is verbluffend ! Heel gelukkig.
Kris V.
Ik ben altijd tevreden geweest met de professionalisme van Heytens, in zowel de gordijnmakerij als de installatie van de jaloezieën. Het resultaat is prachtig. Vriendelijk personeel.
Annette S.
Vriendelijke medewerkers die u adviseren bij het kiezen van de juiste gordijnen. Opmeting- en plaatsingsdienst tegen een redelijke prijs.
Christoph L.
Lange tijd klant, altijd tevreden over de dienstverlening en de kwaliteit van het product. Vriendelijkheid en professionaliteit van het personeel.
Daniel G.
Grote selectie van textiel en gordijnen voor interieurdecoratie. Zeer degelijke assistentie tijdens de aankoop.
Chris V.
We waren op zoek naar een kwaliteitsproduct met stof dat je niet overal ziet. We hebben ons geluk gevonden en waren georiënteerd op onze smaak en onze huidige decoratie. De kracht van de adviseurs is het personaliseren en het op maat maken aan onze wensen. Resultaat: zeer tevreden klanten die zonder aarzeling heytens aanbevelen.
Marc E.
Meer inspiratie

Fotogalerij

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42