Scroll omlaag voor meer inspiratie

Het screen gordijn,

uw beste bondgenoot voor de zomer

Onze nieuwe screen rolgordijnen

zijn aangekomen

Bescherm uzelf tegen de hitte

met de screen verticale lamellen!

Uw wensen,

Onze expertise direct bij u thuis!

SCREENS MET ROLGORDIJN

OP MAAT

Met de komst van de zomermaanden en de terugkeer van de warme dagen zijn screens met lamellen een must have als raambekleding! Het eigentijdse en design ontwerp laat het licht door en werkt als een barrière tegen de hitte.

SCREENS MET VERTICALE LAMELLEN

OP MAAT

Verticale lamellen op maat zijn een eenvoudige en doeltreffende manier om uw ramen een modern tintje te geven. Ze zijn overigens niet alleen gemakkelijk te gebruiken maar zien er ook mooi uit dankzij de nauwkeurig geplaatste verticale stroken.

UW ADVIES IS

ONS DEVIES !

Onze decoratieadviseurs komen gratis bij u thuis om u te adviseren hoe u uw ramen het mooist kunt aankleden.

Bij Heytens bieden we u een service op maat voor elke fase van uw project, van het decoratieadvies over de opmeting tot de plaatsing. We doen er alles aan om u een perfect resultaat te kunnen bieden dat aan uw verwachtingen beantwoordt.

Klaar om uw leefruimtes nog mooier te maken?

Ik wens te zeggen dat ik heel tevreden ben over de service en de plaatsing van onze gordijnen. Top advies van Isabelle en haar team, en top service van Steve die de plaatsing heeft gedaan. Echt tevreden !
Jacques & Natalina
Zeer goede ontvangst, advies en zeer mooie producten. Ik heb de dienst opmeting en installatie aan huis genomen, ook daar, uitstekend! Ik kreeg mijn jaloezieën eerder dan verwacht als bonus. Ik ben blij, ik beveel het aan!
Christelle L.
We werden zeer goed ontvangen toen we voor het eerst naar de winkel kwamen. We werden zeer goed geadviseerd, met foto's en voorbeelden, ze luisterden naar onze behoeften. We zijn erg blij met het eindresultaat.
Zoe G.
We hebben onlangs gordijnen gekocht bij Heytens. Zeer vriendelijke en professionele hulp. Kwamen naar ons huis om te meten en dan wat aanpassingen te doen waarvan ze dachten dat die het beste zou zijn. Het resultaat is verbluffend ! Heel gelukkig.
Kris V.
Ik ben altijd tevreden geweest met de professionalisme van Heytens, in zowel de gordijnmakerij als de installatie van de jaloezieën. Het resultaat is prachtig. Vriendelijk personeel.
Annette S.
Vriendelijke medewerkers die u adviseren bij het kiezen van de juiste gordijnen. Opmeting- en plaatsingsdienst tegen een redelijke prijs.
Christoph L.
Lange tijd klant, altijd tevreden over de dienstverlening en de kwaliteit van het product. Vriendelijkheid en professionaliteit van het personeel.
Daniel G.
Grote selectie van textiel en gordijnen voor interieurdecoratie. Zeer degelijke assistentie tijdens de aankoop.
Chris V.
We waren op zoek naar een kwaliteitsproduct met stof dat je niet overal ziet. We hebben ons geluk gevonden en waren georiënteerd op onze smaak en onze huidige decoratie. De kracht van de adviseurs is het personaliseren en het op maat maken aan onze wensen. Resultaat: zeer tevreden klanten die zonder aarzeling heytens aanbevelen.
Marc E.
Meer inspiratie

Fotogalerij

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42