Scroll omlaag voor meer inspiratie

Retourplooien,

voor perfect vallende gordijnen!

Bekijk

al onze gordijnafwerkingen!

Samen brengen we uw project tot leven!

Onze passie en vakkennis komt naar u toe

SCREENS MET ROLGORDIJN

OP MAAT

Als je een kamer op het zuiden hebt met veel licht, waar de hitte in de zomer ondraaglijk is, is een mogelijke oplossing om screenrolgordijnen met een lage openingsfactor in je kamer te installeren.

HORIZONTALE LAMELLEN

OP MAAT

Door horizontale lamellen op maat te installeren, heb je optimale lichtregeling, zelfs in direct zonlicht. Kies Thermostop aluminium lamellen voor meer thermisch comfort, of High Mirror lamellen voor een nauwkeurige regeling van licht en verblinding.

UW ADVIES IS

ONS DEVIES !

Onze decoratieadviseurs komen bij u thuis om u te adviseren hoe u uw ramen het mooist kunt aankleden.

Bij Heytens bieden we u een service op maat voor elke fase van uw project, van het decoratieadvies over de opmeting tot de plaatsing. We doen er alles aan om u een perfect resultaat te kunnen bieden dat aan uw verwachtingen beantwoordt.

Klaar om uw leefruimtes nog mooier te maken?

Ik wens te zeggen dat ik heel tevreden ben over de service en de plaatsing van onze gordijnen. Top advies van Isabelle en haar team, en top service van Steve die de plaatsing heeft gedaan. Echt tevreden !
Jacques & Natalina
Zeer goede ontvangst, advies en zeer mooie producten. Ik heb de dienst opmeting en installatie aan huis genomen, ook daar, uitstekend! Ik kreeg mijn jaloezieën eerder dan verwacht als bonus. Ik ben blij, ik beveel het aan!
Christelle L.
We werden zeer goed ontvangen toen we voor het eerst naar de winkel kwamen. We werden zeer goed geadviseerd, met foto's en voorbeelden, ze luisterden naar onze behoeften. We zijn erg blij met het eindresultaat.
Zoe G.
We hebben onlangs gordijnen gekocht bij Heytens. Zeer vriendelijke en professionele hulp. Kwamen naar ons huis om te meten en dan wat aanpassingen te doen waarvan ze dachten dat die het beste zou zijn. Het resultaat is verbluffend ! Heel gelukkig.
Kris V.
Ik ben altijd tevreden geweest met de professionalisme van Heytens, in zowel de gordijnmakerij als de installatie van de jaloezieën. Het resultaat is prachtig. Vriendelijk personeel.
Annette S.
Vriendelijke medewerkers die u adviseren bij het kiezen van de juiste gordijnen. Opmeting- en plaatsingsdienst tegen een redelijke prijs.
Christoph L.
Lange tijd klant, altijd tevreden over de dienstverlening en de kwaliteit van het product. Vriendelijkheid en professionaliteit van het personeel.
Daniel G.
Grote selectie van textiel en gordijnen voor interieurdecoratie. Zeer degelijke assistentie tijdens de aankoop.
Chris V.
We waren op zoek naar een kwaliteitsproduct met stof dat je niet overal ziet. We hebben ons geluk gevonden en waren georiënteerd op onze smaak en onze huidige decoratie. De kracht van de adviseurs is het personaliseren en het op maat maken aan onze wensen. Resultaat: zeer tevreden klanten die zonder aarzeling heytens aanbevelen.
Marc E.

Uw prestaties

Ontdek alle projecten van onze klanten en laat je inspireren
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42