Scroll omlaag voor meer inspiratie

Een zachte nazomer met

DOLCE VITA

Bestel nu uw

GRATIS STALEN

Wij meten, wij plaatsen

HEYTENS ZORGT VOOR ALLES

JALOEZIEËN

OP MAAT

De voordelen van jaloezieën zijn eindeloos; ze beschermen u kamers tegen de hitte en halen de zon uit je schermen. Jaloezieën passen bij elk interieur. Jaloezieën vermijden inkijk en ogen ook van buitenaf mooi en stijlvol. Ontdek hier onze horizontale en verticale lamellen, rolgordijnen, vouw gordijnen,…

GORDIJNEN

OP MAAT

Een klassieker die bij elk raam en elke stijl tot zijn recht komt. Zowel voor gordijnen als glasgordijnen kiest u de afwerking die bij u past: ringen, plooien, wave, ... om uw interieur te laten schitteren.

ONZE ADVISEURS

STAAN VOOR U KLAAR

Het opmeten van uw ramen is vaak een omslachtige opdracht. Om zeker te zijn dat alles klopt, komen onze adviseurs bij u langs om uw ramen op te meten. Onze teams begeleiden u van A tot Z. Van opmeten tot het plaatsen van uw nieuwe raamdecoratie. Een garantie voor een onberispelijk resultaat.

We waren op zoek naar een kwaliteitsproduct met stof dat je niet overal ziet. We hebben ons geluk gevonden en waren georiënteerd op onze smaak en onze huidige decoratie. De kracht van de adviseurs is het personaliseren en het op maat maken aan onze wensen. Resultaat: zeer tevreden klanten die zonder aarzeling heytens aanbevelen.
Marc E.
Meer inspiratie

Fotogalerij

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

Heeft u meer vragen?

We blijven tot uw beschikking

contacteer ons via e-mail
klantendienst@heytens.be

contacteer ons telefonisch
van 09:00 tot 12:30 en 14:00 tot 18:00
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?