Ringen Gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen met ringen zijn gewoon tijdloos en raken nooit uit de mode. Deze gordijnen vallen in alle omstandigheden keurig en recht op hun plaats, om het in uw interieur extra gezellig te maken.

Laat uw woning volledig tot haar recht komen met onze gordijnen met ringen, een klassieker die geschikt is voor elk raam en elke stijl. De regelmatige golvingen laten zowel effen stoffen als stoffen met motief perfect tot hun recht komen in uw interieur. En om deze gordijnen extra te laten verduisteren, bieden we u ook een ruime keuze aan verschillende voeringen.

GORDIJNEN QUITO GRAPHITE

GORDIJNEN ORLANDO PETROLE

Ringgordijnen zijn gemakkelijk te gebruiken, nemen weinig plaats in en schuiven vlot over een gordijnroede. De ringen kunt u overigens naar wens aanpassen zodat ze perfect op de stof zijn afgestemd. En met onze "stille" versie kunt u uw gordijnen op een discrete manier openen en sluiten.

Ontwerp uw project op maat

Bouw het project dat perfect bij u en uw behoeften past dankzij de een gepersonaliseerde afspraak. Onze teams begeleiden u in de winkel of bij u thuis om u te helpen bij de uitvoering van uw project. Kies de vorm, grootte en afwerking van uw keuze, onze teams zorgen voor alles: van het opmeten van de maten tot het plaatsen van uw producten.

MAAK EEN AFSPRAAK
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?