Onze diensten maken het verschil

U kunt altijd op ons rekenen voor begeleiding en ondersteuning van uw project. Als specialist in raamdecoratie stellen wij sinds meer dan 40 jaar onze rijke vakkennis tot uw dienst.

In alle gemoedsrust brengt u met Heytens al uw decoratieplannen tot een goed einde.

Gepersonaliseerd deco-advies

In de winkel of bij u thuis, onze experts staan steeds voor u klaar om uw projecten vorm te geven. Maak ons deelgenoot van uw wensen, uw ideeën, uw limieten, uw budget… en wij zorgen voor een geknipte oplossing.

Keuze van materialen, motieven, kleuren, afwerking… Heytens biedt advies op maat. Want elk project is uniek !

Uitlenen van staaltjes

Om een beter beeld te krijgen van uw toekomstige interieur, sturen we staaltjes naar uw thuisadres. Het is de ideale manier om de lichtinval op uw raambekleding te controleren. U kunt bovendien zien of uw keuze mooi tot zijn recht komt bij uw huidige decoratie.

Opmeten bij u thuis

Om het opmeten van vaak ingewikkelde zaken te vergemakkelijken en er helemaal zeker van te zijn dat u juist zit, komen onze adviseurs bij u langs om uw ramen op te meten. Zo zorgen wij ervoor dat wij u een optimaal resultaat kunnen garanderen… en u op beide oren kan slapen.

Levering

Profiteer van onze leveringsdienst : gratis in de winkel of vanaf 29€ op het adres van uw keuze.

Plaatsingsservice

Onze teams begeleiden u bij elke stap : van de opmeting tot de plaatsing van uw nieuwe raambekleding. Uw garantie voor een onberispelijk eindresultaat.

Onderhoud

U wil uw gordijnen, jaloezieën of Japanse panelen een opfrisbeurt geven? Vertrouw ze toe aan je Heytens winkel voor een perfecte reiniging.

 

 

RAAMDECORATIE NODIG?

Maak een afspraak in uw heytens-winkel