Onze diensten maken het verschil

U kunt altijd op ons rekenen voor begeleiding en ondersteuning van uw project. Als specialist in raamdecoratie stellen wij sinds meer dan 40 jaar onze rijke vakkennis tot uw dienst.

In alle gemoedsrust brengt u met Heytens al uw decoratieplannen tot een goed einde.

Gepersonaliseerd deco-advies

In de winkel of bij u thuis, onze experts staan steeds voor u klaar om uw projecten vorm te geven. Maak ons deelgenoot van uw wensen, uw ideeën, uw limieten, uw budget… en wij zorgen voor een geknipte oplossing.

Keuze van materialen, motieven, kleuren, afwerking… Heytens biedt advies op maat. Want elk project is uniek !

Levering

Profiteer van een gratis levering in de winkel of op het adres van uw keuze.

Uitlenen van staaltjes

Om een beter idee te krijgen van hoe uw interieur er straks zal uitzien, lenen wij graag staaltjes van al onze producten aan u uit. Een ideale manier om de weergave van het daglicht op uw toekomstige raambekleding uit te testen en te controleren of uw keuze in harmonie is met de bestaande decoratie.

Plaatsingsservice

Onze teams begeleiden u bij elke stap : van de opmeting tot de plaatsing van uw nieuwe raambekleding. Uw garantie voor een onberispelijk eindresultaat.

Opmeten bij u thuis

Om het opmeten van vaak ingewikkelde zaken te vergemakkelijken en er helemaal zeker van te zijn dat u juist zit, komen onze adviseurs bij u langs om uw ramen op te meten. Zo zorgen wij ervoor dat wij u een optimaal resultaat kunnen garanderen… en u op beide oren kan slapen.

GRATIS confectie op maat

Gordijnen, glasgordijnen, jaloezieën, Japanse panelen… Al 40 jaar lang realiseert ons confectieatelier dat gespecialiseerd is in stoffering en raambekleding, uw projecten op maat. Van een simpele afboording tot het meest delicate naai- en garnierwerk.

Onderhoud

U wil uw gordijnen, jaloezieën of Japanse panelen een opfrisbeurt geven? Vertrouw ze toe aan je Heytens winkel voor een perfecte reiniging.