Heytens Magazine

Onze vakmensen plaatsen uw producten

Er zijn verschillende redenen waarom het plaatsen van jaloezieën of gordijnen geen kinderspel is. Zo kan een slechte plaatsing van het mechanisme ervoor zorgen dat uw jaloezieën niet recht hangen of kan een verkeerde afstelling van de motor uw hele zondagnamiddag kosten, en dat terwijl u heerlijke koekjes had kunnen bakken … Daarom stellen we u voor om uw producten te laten plaatsen door onze vakmensen om een onberispelijk resultaat te garanderen.

IDEAAL VOOR MOEILIJK BEREIKBARE RAMEN

We weten dat het plaatsen van gordijnen of jaloezieën aan moeilijk bereikbare ramen een echte beproeving kan zijn. U verliest niet alleen heel wat tijd maar het kan ook gevaarlijk zijn als u niet over het nodige materiaal beschikt.

Onze plaatsers zijn er om u te helpen, of uw ramen zich nu in een trappenhal, op het dak van een veranda of op een hoogte van drie meter bevinden.

Store vénitien sur-mesure Heytens
Installation Heytens

PERFECT VOOR UW GEMOTORISEERDE JALOEZIEËN

We raden u ook aan om uw gemotoriseerde jaloezieën te laten plaatsen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de afstelling van het mechanisme en bent u gerust als er vele ramen bekleed moeten worden.

Wees gerust, onze vakmensen plaatsen uw producten met uiterste precisie en een grote glimlacht om u het verwachte resultaat te bieden. Zo wint u tijd en energie!

OPMETEN

Voor elke goede plaatsing dienen de afmetingen eerst nauwkeurig opgemeten te worden.

Zelfs met een perfecte plaatsing geven te korte gordijnen of te smalle jaloezieën u niet het gewenste resultaat. Onze vakmensen zorgen dan ook voor alles.

Prise de mesures heytens
Conseil déco Heytens

START ZONDER ZORGEN MET UW PROJECT

Wilt u met uw Heytens-project van start gaan? Maak dan snel een afspraak op onze website. We bieden u persoonlijke begeleiding tijdens uw project en onze decoratieadviseurs geven u graag heel wat tips.

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?