Heytens Magazine

Heytens beheert uw decoratieproject van a tot z

Bij Heytens doen we er alles aan om het decoratieproject van uw dromen tot leven te brengen. Verder vinden we het belangrijk om u tijdens uw project zo goed mogelijk te begeleiden. We zorgen voor alles om u 100% tevreden te maken! We geven u graag een kort overzicht van onze diensten om u het leven eenvoudiger te maken!

EEN AFPRAAK VOOR DECORATIEADVIES

Wanneer u een afspraak voor decoratieadvies maakt, kijkt onze adviseur samen met u naar de beste oplossingen voor uw project. Zowel in de winkel als aan huis proberen we een duidelijk beeld van uw dagelijkse leven en uw interesses te krijgen om zo goed mogelijk op uw vragen en voorkeuren in te spelen. Trends, kleuren, materialen, bediening en motorisering komen tijdens het gesprek aan bod.

Conseil déco
prise de mesure Heytens

WE ZORGEN VOOR DE OPMETING

Wanneer we het over een project op maat hebben, hebben we het over een project dat tot in de kleinste details is afgewerkt. Trapeziumvormige ramen, ronde ramen, dakramen of ramen in een traphal maken de taak niet altijd eenvoudig … Met al hun kennis en het nodige materiaal komen onze experts graag bij u langs om fouten te vermijden! Met uw keuze voor Heytens kiest u dan ook voor efficiëntie!

BESTEL UW GRATIS STALEN

We weten dat het niet eenvoudig is om de juiste keuze tussen verschillende producten te maken. Uw tevredenheid is onze prioriteit en daarom willen we u graag een handje helpen. We geven u de mogelijkheid om gratis stalen te bestellen. De stalen worden aan huis geleverd zodat u rustig kunt bekijken welk product het best in uw interieur past.

box échantillons heytens
projet deco
linstallation

PERFECT GEPLAATST

Onze vakmensen staan ook in de laatste stap van het project voor u klaar: de plaatsing van uw jaloezieën of gordijnen. Met al hun materialen, hun vakkennis en nauwkeurige manier van werken maken ze van uw interieur een inspirerende plek waar u zich nog beter thuis voelt. Waar wacht u nog op om met uw project van start te gaan?

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?