Heytens Magazine

Laat de plaatsing maar aan ons over !

Bij Heytens willen we u het leven eenvoudiger maken door u steeds een onberispelijk resultaat te garanderen. Het is dan ook niet meer dan normaal dat we de plaatsing van uw jaloezieën en gordijnen met plezier op ons nemen. In dit artikel geven we u de voordelen van deze service, uitgevoerd door onze professionele vakmensen.

ALTIJD TIJD GEWONNEN !

Na ontvangst van uw producten in de winkel komt onze plaatser met plezier bij u langs. De datum en het uur worden op voorhand vastgelegd met uw decoratieadviseur om het meest passende moment te vinden. De dag zelf beschikt onze vakman over al het nodige materiaal om uw raambekleding te plaatsen zoals u het wilt. De grootte of vorm van uw ramen maakt niet uit, onze vakman past zich moeiteloos aan. Indien u voor gemotoriseerde jaloezieën gekozen hebt, stelt hij ze in en geeft hij u al het nodige advies om ze perfect te gebruiken.

linstallation
l'installation
l'installation

STIPT EN PROFESSIONEEL

Het materiaal van onze vakmensen is gekozen om u volledig tevreden te stellen: een laser om de afmetingen perfect te meten, een schroevendraaier voor een uiterst nauwkeurige plaatsing en een stofzuiger om geen stof en dus geen spoor van ons bezoek achter te laten! Onze vakman heeft ook oog voor detail! Wanneer u voor gordijnen gekozen hebt, zal hij bijvoorbeeld de plooien zorgvuldig verwijderen. En dat allemaal voor een onberispelijk resultaat!

MEER DAN ALLEEN DE PLAATSING

Tijdens de plaatsing krijgt u tips over het mechanisme en het onderhoud van uw gordijnen of jaloezieën.

Vragen? Aarzel niet om ze aan onze vakmensen te stellen. Ze geven u met plezier een antwoord.

installatie
l'installation
l'installation

START UW PROJECT OP MAAT

Onze interieuradviseurs staat voor u klaar om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing. Maak zeker gebruik van hun vakkennis en kostbare tips. Aarzel dan ook niet en maak een afspraak in een van onze showrooms of aan huis.

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?