Heytens Magazine

Laat u begeleiden bij uw decoratieproject

Bij Heytens willen we u van a tot z begeleiden om de best mogelijke raambekleding voor uw woning te kiezen. Wanneer u kiest voor decoratieadvies aan huis krijgt u alle nodige technische en decoratietips om het gedroomde resultaat te creëren. Onze adviseur vertelt u meer over de allernieuwste trends en de producten en materialen die in uw ruimte het best tot hun recht komen. Met uw keuze voor Heytens slaat u de bal nooit meer mis!

EEN AFPRAAK VOOR DECORATIEADVIES

Wanneer u kiest voor advies aan huis komen we bij u langs om zo goed mogelijk op uw vragen en decoratiewensen in te spelen. We doen er alles aan om samen met u een traject op maat uit te stippelen zodat u al uw voorkeuren, opmerkingen en wensen beantwoord ziet worden. De raambekleding die u kiest, bepaalt ook de stijl van uw woning. Heytens is er om u te adviseren en niet om onze stijl op te dringen. We doen er alles aan om uw eigen stijl tot leven te brengen.

Conseil déco
Conseil déco Heytens

VAKKENNIS OP ELK VLAK

Onze decoratieadviseurs zijn opgeleid om u alle nodige informatie bij de uitwerking van uw decoratieproject te geven. Materialen, kleuren, trends en meer technische details hebben geen geheimen voor hen. Tijdens een adviserende afspraak vormt onze specialist zich een duidelijk beeld van uw interieur zodat hij u kan helpen om de beste keuze te maken.

ONZE COLLECTIES DIRECT BIJ U THUIS

Tijdens de afspraak met onze decoratieadviseur krijgt u de kans om uw voorkeuren en twijfels te bespreken. En dankzij onze stalen kunt u verschillende materialen voelen, de verschillende mogelijkheden qua transparantie vergelijken en de combinatie van uw toekomstige raambekleding met de kleur van uw muren testen.

Conseil déco Heytens
Conseil déco domicile

START NU MET UW DECORATIEPROJECT

Wilt u graag decoratieadvies aan huis? Het enige wat u moet doen is een afspraak maken op onze website en kiezen welke datum en welk tijdstip voor u geschikt zijn. Heytens maakt het kiezen van de juiste raambekleding werkelijk heel eenvoudig!

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?