Heytens Magazine

Afmetingen opmeten zonder zorgen

Het is onze ambitie om uw projecten tot leven te wekken met producten die aan uw verwachtingen voldoen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Onze diensten zijn er dan ook om u zowel tijd als energie te laten winnen! Advies aan huis of in de winkel, opmetinge van de afmetingen en plaatsing van uw producten … We zorgen voor alles om uw dromen werkelijkheid te laten worden!

LES AVANTAGES D'UNE PRISE DE MESURES RÉALISÉE PAR NOS EXPERTS

We bieden u de mogelijkheid om de afmetingen van uw ramen te laten opmeten door onze experten. Zo wint u tijd en krijgt u gegarandeerd een product dat 100% aan uw verwachtingen beantwoordt. U hoeft zich geen zorgen te maken om uw erker van 4 m lang of het raam in de trappenhal nauwkeurig op te meten. Onze vakmensen staan voor u klaar om de afmetingen uiterst nauwkeurig en in alle veiligheid op te meten!

Prise de mesures Heytens

FOUTEN DIE U KUNT VERMIJDEN

Het opmeten van de afmetingen van een raam lijkt misschien kinderspel maar is moeilijker dan u denkt, vooral als er op maat gewerkt wordt. Het opmeten van de afmetingen hangt namelijk af van het product dat u gekozen hebt en de manier waarop het product bevestigd wordt. Doe dan ook een beroep op onze vakmensen om verwarring en onaangename verrassingen, zelfs de kleinste, te vermijden.

KRIJG ADVIES OP MAAT

Tijdens het opmetingen van de afmetingen geven onze vakmensen u graag advies over de keuze die u kunt maken, rekening houdend met de plaatsing en de vorm van uw ramen.Vraag hen gerust ook naar de kleur, het type stof of de afwerking die het beste past. Onze vakmensen reiken u graag alle elementen aan om van uw project een succes te maken.

Prise de mesures Heytens
installatie

START ZONDER ZORGEN MET UW PROJECT

Twijfelt u tussen meerdere oplossingen? Hebt u meer advies nodig om de beste keuze te maken? Onze decoratieadviseurs geven u advies in functie van uw interieur, uw behoeften en uw wensen om finaal de knoop door te hakken! Maak dan ook snel een afspraak!

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?