Ontmoeting: Gerrit and the City onthult zijn nieuw heytens decor

Nadat hij zijn mooi Antwerps Art Deco-appartement was binnengetrokken, ontbrak er nog maar één ding in het nieuwe interieur van blogger Gerrit and the City: gordijnen. Gordijnen, inderdaad ! Maar niet zomaar eender dewelke… Samen met Heytens is hij nauwgezet op zoek gegaan naar de beste oplossing om zijn ramen op een elegante en minimalistische manier aan te kleden. Graag nodigen wij u uit om, via dit interview, met Gerrit kennis te maken. Zo krijgt u meteen zin om wat meer te weten te komen over zijn knappe woonplek!  

 

Kunt u ons een woordje vertellen over uzelf?

Ik ben Gerrit, een jonge Belg die in het Waals Brabant is opgegroeid en die recent naar Antwerpen is verhuisd. Ik werk als Brand Manager voor een luxe cosmetica merk. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn passies reizen, mode en decoratie, en dit zijn ook de thema’s die ik deel via mijn blog ‘Gerrit and the City’.

Wat houdt het begrip decoratie voor u in?

Mijn persoonlijkheid wordt grotendeels gekenmerkt door een liefde voor esthetica of schoonheid. Ik streef deze na in alle aspecten van mijn leven, dus ook decoratie. Ik geloof dat de manier waarop iemand zijn thuis inricht een reflectie zou moeten zijn van wie hij is, zijn lievelingsdingen, de werelden die nauw bij zijn hart aansluiten… Het gaat met anderen woorden om een verlengde van zichzelf (praktische zaken zijn niet zo zeer mijn prioriteit).

Hoe zou u uw woonplek het beste omschrijven?

Mijn « wereld » heeft zich gevormd naar gelang ik ben gegroeid, met de jaren en de ontdekkingen die ik heb gemaakt. Vandaag wordt deze gekenmerkt door rijke kleuren, marmer, goud, Art Déco referenties, wat schelpen, en bloemen, steeds bloemen!

 

Waar haalt u uw inspiratie vandaan?

Mijn inspiraties zijn talrijk en zeer divers. Het kan gaan om een film zoals ‘The Great Gatsby’ of ‘De Kleine Zeemeermin’. Het kan gaan om reizen waarbij ik een bepaald museum of winkel zeer inspirerend vond. Of het kan ook simpelweg gaan om Pinterest!

Kunt u ons uitleggen hoe uw project met heytens verliep?

Ik ben naar de heytens in Wilrijk gegaan, niet ver van bij mij, waar ik ontvangen werd door Patricia. Zij heeft mij op een uitstekende manier geadviseerd: ze heeft de tijd genomen om de vele beschikbare stoffen te tonen, alsook de verschillende afwerkingen en andere mogelijkheden zoals isolatie en blokkering van licht. Aangezien ik witte gordijnen wou dacht ik dat de keuze snel gemaakt zou zijn, maar er zijn werkelijk tal van opties! Een team is dan de afmetingen komen opnemen bij mij thuis en een aantal weken later zijn zij de installatie komen doen.

Bent u tevreden met het resultaat?

Ik ben zeer blij met het resultaat! Ik wou dat de gordijnen een verlengde zouden zijn van het oude charme van mijn appartement, vandaar mijn wens voor klassieke, witte gordijnen. Kwaliteit van het stof en afwerking zijn dan van extra belang en ik ben niet teleurgesteld geweest. Het is exact hoe ik het mij had voorgesteld, maar dan met aanvullende details zoals een isolerende laag voor de leefruimte en een laag om het licht goed te blokkeren in de slaapkamer, en dit dankzij de expertise van Patricia (ikzelf had natuurlijk alleen maar aan het uiterlijk gedacht).

Wat bevalt u het meest in de woonwereld van heytens?

Allereerst moet je weten dat ik met heytens ben opgegroeid. Als kind ging ik samen met mijn ouders om de zoveel jaren naar heytens om nieuw behangpapier uit te kiezen voor mijn kamer (zo ben ik onder anderen van Winnie de Poeh naar Chinese tekens gegaan). Tegenwoordig hou ik van heytens voor hun uitgebreid aanbod en hun inspirerende collecties die meermaals per jaar worden vernieuwd, op dezelfde manier als mode collecties.

Foto: Studio Volbloed

Geef een reactie
Heytens op Instagram
#heytens
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

Heeft u meer vragen?

We blijven tot uw beschikking

contacteer ons via e-mail
klantendienst@heytens.be

contacteer ons telefonisch
van 09:00 tot 12:30 en 14:00 tot 18:00
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?