Hoe brengt u een stukje natuur in uw interieur

De zachte koelte van een bergbriesje, de stilte van het bos, adembenemende landschappen… Met dagen die steeds korter worden en het stadsgewoel dat ons omringt, zou een mens maar al te graag de alledaagse drukte willen ontvluchten. Hier zijn alvast enkele tips om uw eigen oase van innerlijke rust te creëren en inspiratie te putten uit de natuur. Welkom in het hygge-huis !

Kleuren: durf spelen met stoffen zowel in effen als met motieven

Combineer witte en beige tinten met toetsen van gematteerd roze en bordeauxrood, die u onderdompelen in de sfeer van een rustgevende zonsondergang. Of combineer ze met waterblauw, groen en turkoois en laat u meevoeren naar de oevers van een rustig meer. Enige richtlijn? Zorg voor harmonie en hou het simpel!

hygge-natuur hygge-natuur

Wilt u wat meer diepte brengen in uw decor? Kies dan voor eenvoudige motieven die de natuur doen ontwaken. Of het nu gaat om gordijnen, kussens of zelfs behang, met blad- en bloemenmotieven zit u altijd goed!

hygge-natuur hygge-natuur

 

Onbewerkte en warme materialen

Opteer voor bleke houten meubels, voor kussens en plaids die zowel zacht als mooi zijn en waarin u zich naar hartelust kunt nestelen! Alweer is het gewoon een kwestie van de juiste balans te vinden en een perfecte harmonie te creëren die u een goed gevoel zal geven.

 

hygge-natuur hygge-natuur

 

Lichtjes vol tederheid…

Steek ‘s nachts een paar kaarsen aan of maak gebruik van lichtslingers (opteer bij voorkeur voor spaarlampen). Bekleed uw ramen met lichtkleurige gordijnen en speel met de lichtinval door stores te plaatsen voor uw ramen.

 

hygge-natuur hygge-natuur

 

En de planten in dit verhaal?

Geworteld in bloempotten, opgehangen aan het plafond of slingerend langs de muren, ze laten uw interieur ademen en zorgen voor uw huiselijk geluk in de woonkamer! En in de slaapkamer? Geef – in plaats van al te geurige bloemen en voor een gezondere lucht – de voorkeur aan Aloe Vera of Philodendron Monstera.

hygge-natuur hygge-natuur hygge-natuur

© gordijn roos:  Jonah Samyn voor vtwonen.

Geef een reactie
Heytens op Instagram
#heytens
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

Heeft u meer vragen?

We blijven tot uw beschikking

contacteer ons via e-mail
klantendienst@heytens.be

contacteer ons telefonisch
van 09:00 tot 12:30 en 14:00 tot 18:00
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?