Heytens Magazine

Tips voor een lente interieur

De zon, de picknicks, daar hebben we allemaal op gewacht … Om de komst van de lente te vieren, bereid je een kleine make-over van je interieur voor. Dit seizoen: klassiek blauw, watergroen, gedroogde bloemen en nog veel meer. Maak plaats voor materialen zoals natuurlijk rotan en een rieten decor voor een landelijke sfeer. Dus ga zitten, we geven je al onze tips voor een lentedecoratie …

 

Tip #1: Laat de zon binnenkomen

We nodigen de zon uit en maken plaats voor helderheid. Je eerste bondgenoot? Het gordijn natuurlijk! Perfect om u tegen direct zonlicht te beschermen en toch licht binnen te laten, het doorzichtige gordijn laat voldoende ruimte over voor de zon, die uw interieur net nodig heeft. Aarzel bovendien niet om voor nog meer lente te kiezen en dus voor bloemmotieven!

 

 

Tweede bondgenoot om de zon binnen te laten komen? Jaloezieën! U zult verwend worden met de keuze: rolgordijn met transparante voile stof, verticale jaloezie, vouwgordijn … Maar we hebben een favoriet en het is het plisségordijn! Eerste troef, het plisségordijn past zich aan alle soorten ramen aan (klein, groot, rond, trapezium enz.). Het plisségordijn is veelzijdig. Maar wat we het leukst vinden aan de plisségordijn is de dubbele optie. Het is inderdaad ideaal voor de aankomst van zonnige dagen en de hitte die daarmee gepaard gaat. De stof van de dubbele jaloezie reflecteert de zonnestralen om de warmte van uw kamer te beperken. De zon zal je kamer verlichten, maar het zal er geen sauna van maken.

 

 

Tip #2: We kiezen voor bloemenpatronen

De lente in huis halen kan ook met bloemmotieven en lentekleuren. Inderdaad, het gordijn met bloemmotief brengt frisheid in uw kamer. Mocht het patroon niet bij je interieur passen, kies dan voor de kleuren van de lente: bijvoorbeeld groen of linde. U zult zien, zonder het te beseffen, is uw interieur voorzien van alle charme van het groene landschap.

 

 

Tip #3: We zetten alles in op accessoires

De materialen zijn basic en de kleuren zijn geïnspireerd op de natuur. De lentestijl staat synoniem voor thuis komen en sereniteit: hiervoor vertrouwen we op natuurlijke materialen zoals eik, linnen en andere elementen die de natuur in je interieur brengen. Mix alles met een paar gedroogde bloemen en je krijgt het perfecte recept voor een lente-interieur.

 

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?