Maatwerk volgens Heytens

Maatwerk volgens Heytens

Het is onze wens om maatwerk binnen ieders bereik te brengen! Om u perfect aangeklede ramen te garanderen, krijgt u de confectie op maat van uw project gratis aangeboden.

 

Maatwerk aan zijn klanten aanbieden is voor Guy Heytens vanzelfsprekend. In 1974 opende hij in Overijse de allereerste Heytens winkel  gespecialiseerd in elk soort raambekleding.

Maatwerk voor perfecte vensters binnen ieders bereik

Intussen heeft ons bedrijf het Heytens-concept in België, Frankrijk en Zwitserland met succes toegepast. Met als (voorlopig) resultaat : 90 winkels, 5 ateliers en meer dan 600 werknemers en zakenpartners.

Onze vakkennis stelt u in staat alle types van vensters te kleden, zelfs die met de meest ongewone vormen. Gordijnen, jaloezieën, vitrage, Japanse panelen, ze plooien zich helemaal naar uw wensen en behoeften. Om de ramen van de eetkamer aan te kleden, het licht van het salon te verzachten, een kinderkamer te verduisteren… Voor elke situatie biedt Heytens u een unieke, gepersonaliseerde en op maat gemaakte oplossing.

De Heytens-ateliers zorgen voor uw gordijnen, vitrage, jaloezieën en Japanse panelen. Het maatwerk omvat de snit van de stof volgens het opgegeven formaat en het naaien van de zijdelingse zomen en de basiszomen.

Onze op maat gemaakte oplossingen passen zich perfect aan uw project aan, met een collectie eigentijdse en exclusieve stoffen, perfect maatwerk voor een onberispelijk resultaat en alle adviezen en diensten die uw raamdecoratie tot een succes maken.

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?