Maatwerk volgens Heytens

Maatwerk volgens Heytens

Het is onze wens om maatwerk binnen ieders bereik te brengen! Om u perfect aangeklede ramen te garanderen, krijgt u de confectie op maat van uw project gratis aangeboden.

 

Maatwerk aan zijn klanten aanbieden is voor Guy Heytens vanzelfsprekend. In 1974 opende hij in Overijse de allereerste Heytens winkel  gespecialiseerd in elk soort raambekleding.

Maatwerk voor perfecte vensters binnen ieders bereik

Intussen heeft ons bedrijf het Heytens-concept in België, Frankrijk en Zwitserland met succes toegepast. Met als (voorlopig) resultaat : 90 winkels, 5 ateliers en meer dan 600 werknemers en zakenpartners.

Onze vakkennis stelt u in staat alle types van vensters te kleden, zelfs die met de meest ongewone vormen. Gordijnen, jaloezieën, vitrage, Japanse panelen, ze plooien zich helemaal naar uw wensen en behoeften. Om de ramen van de eetkamer aan te kleden, het licht van het salon te verzachten, een kinderkamer te verduisteren… Voor elke situatie biedt Heytens u een unieke, gepersonaliseerde en op maat gemaakte oplossing.

De Heytens-ateliers zorgen voor uw gordijnen, vitrage, jaloezieën en Japanse panelen. Het maatwerk omvat de snit van de stof volgens het opgegeven formaat en het naaien van de zijdelingse zomen en de basiszomen.

Onze op maat gemaakte oplossingen passen zich perfect aan uw project aan, met een collectie eigentijdse en exclusieve stoffen, perfect maatwerk voor een onberispelijk resultaat en alle adviezen en diensten die uw raamdecoratie tot een succes maken.

 

RAAMDECORATIE NODIG?

Maak een afspraak in uw heytens-winkel