Heytens Magazine

Waarom kiezen voor maatwerk voor de aankleding van uw ramen?

Hier zijn alvast 4 goede redenen om voor maatwerk te kiezen als u straks uw ramen gaat bekleden. Twijfelt u daarna nog ? Lees dan opnieuw vanaf het begin !

REDEN Nr 1 : Maatwerk is uw garantie voor een perfect resultaat

« Een raambekleding die onberispelijk is afgewerkt, daar merk ik toch niet veel van. », zult u misschien zeggen.

« Mijn ogen glijden gewoon over het raam en de aankleding, zonder echt aandacht te schenken aan enkele minder gelukkige details. Een gordijn dat de vloer raakt ? Nauwelijks te zien… Een jaloezie die perfect in het midden van het raam hangt, maar met twee grote stroken onbedekt vensterglas aan de buitenzijden? Valt toch niet meteen op… Een rond raam bedekt met een vierkante jaloezie? Weinig van te merken… »

Jammer genoeg, zult u dit allemaal wèl merken en maar al te gauw. En na een tijdje zal het u zelfs beginnen irriteren. Daarom is onberispelijk maatwerk voor de bekleding van uw ramen een absolute must om de inrichting van uw interieur volledig tot zijn recht te laten komen.

En kent u het nec plus ultra? U kunt zelfs een beroep doen op onze consulenten om langs te komen bij u thuis : om al uw ramen nauwgezet op te meten en u zo een perfect eindresultaat te garanderen !

stores enrouleurs

REDEN Nr 2 : Maatwerk plooit zich naar de beperkingen van uw raamdesign

Misschien denkt u dat u nooit een passende aankleding voor uw raam zult vinden?

Uw raam is te langwerpig of zijn vorm is, om het zacht te zeggen, een beetje ongewoon ? Of, het is qua design onaangepast ? In die zin dat het vrijwel onmogelijk is om er een bevestiging of​ ​ondersteuning op aan te brengen ?

En dan? Het principe van maatwerk is… aanpassen! Pijnig uw hersenen niet langer met het zoeken naar een geschikte oplossing, wij vinden er wel een voor u. Een oplossing die perfect is aangepast aan uw interieurinrichting. Relax max, wij zorgen voor alles!

stores bateau

REDEN Nr 3 : Maatwerk zorgt voor een project dat uniek is

Binnenhuisinrichting zit u in de vingers ? Of wie weet ? Misschien is het zelfs uw vak ?

Aan de hand van een enorme collectie stoffen kunt u motieven en kleuren naar hartelust combineren, van super trendy tot tijdloos klassiek. Een ruim gamma van technische materialen stelt u daarbij in staat om de gewenste isolatie- of verduisteringsgraad te bepalen. Daarna hoeft u nog enkel te kiezen. Wat zal het worden ? Gordijnen, jaloezieën, vitrages of Japanse panelen ? Welke ook uw keuze is, door uw raambekleding bij ons te laten aanmaken, bent u zeker van piekfijn en onberispelijk maatwerk ! En natuurlijk kunnen wij u ook bevestigingssystemen, gordijnhaken, rails, koorden of andere accessoires aanleveren, stuk voor stuk in functie van uw keuze.

U kunt zelfs nog een stapje verdergaan en uw interieurstijl nog meer verfijnen met een aangepaste collectie op maat gemaakte accessoires zoals kussens, lampenkappen of bedspreien bijvoorbeeld. Laat uw verbeelding maar de vrije loop !

store californien blanc

REDEN Nr 4 : Maatwerk is haalbaar… en betaalbaar

Vooroordelen zijn moeilijk uit de weg te ruimen! Zo wordt maatwerk vaak beschouwd als een luxeproduct, dus je durft het zelfs niet eens te overwegen. Toch is maatwerk niet noodzakelijkerwijs duurder dan een standaardoplossing om de raambekleding te creëren, die helemaal aan uw hoogstpersoonlijke woonwensen voldoet.

Cuisine-Rideau-et-JN

Na deze opsomming van goede redenen, kunt u alleen maar overtuigd zijn van het onmiskenbare voordeel dat maatwerk biedt voor uw raambekleding.  En als u weet dat Heytens ook nog een uitgebreid dienstenpakket voor u in petto heeft om u bij elke stap van uw deco-project te begeleiden, dan hoeft u eigenlijk niet meer te twijfelen… Maar goed, dit is een ander verhaal waarvoor wij u graag doorverwijzen naar deze link… (klik hier)

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?