Heytens Magazine

Welke raamdecoratie past voor grote ramen?

 

Grote ramen dus…buiten proportie…XL-afmetingen. We houden ervan! Modern, elegant, geweldige lichtinval maar deze aankleden is een ander verhaal…Te kort, te klein, naden die zichtbaar zijn… en we kunnen nog even doorgaan. Geen zorgen, we bieden oplossingen voor alles. Heytens geeft advies om al uw grote raampartijen aan te kleden. Lees verder voor tips.

 

Het naadloos gordijn voor stijl en schoonheid

Tijdloos, essentieel en elegant. Het gordijn is altijd een must have geweest om uw ramen aan te kleden. Zelf voor ramen met grote afmetingen. Het lastige aan heel de zaak, is dat we dan met meerdere stroken gordijnen moeten werken om het volledig raam te bekleden. Het is natuurlijk mooier en stijlvoller om geen naden te zien, één geheel in harmonie. Het naadloos gordijn is dus de oplossing voor uw grote raampartijen.

 

 

Het rolgordijn: omdat hij praktisch en modulair is

De rolgordijnen zijn de op één na beste vriend van grote ramen. Waarom een rolgordijn? Omdat deze de enige is die zich kan aanpassen aan alle type ramen en dus ook aan de hele grote dimensies. Nog een voordeel: het rolgordijn neemt weinig plaats in beslag. En om te eindigen, bij heytens motoriseren we de raamdecoratie, de meest praktische oplossing !

 

 

Geef een reactie
heytens op instagram
#heytens
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?