Heytens Magazine

BEKIJK ONZE GORDIJNAFWERKINGEN!

Net zo belangrijk als de keuze van de stof is de keuze van de afwerking, om de stijl en sfeer in een ruimte te bepalen. Ringgordijnen voor een authentiek karakter, wave gordijnen voor een moderne uitstraling, doorgestikte plooien voor een elegante en tijdloze look en fronsjes voor de sierlijkheid … De keuze is aan u! Onze teams staan voor u klaar, in de winkel of bij u thuis, om u kennis te laten maken met ons aanbod en u de juiste beslissing te laten nemen.

RETOURPLOOI

De retourplooi, die erg veel lijkt op de enkelvoudig gestikte Vlaamse plooi, is erg compact en geeft het geheel een verfijnde en hoogwaardige uitstraling.

WAVE

Het perfecte alternatief voor ringen als u liever met een rail werkt! Wave gordijnen vallen in de smaak door hun mooie en regelmatige rondingen die door de aangepaste rail perfect blijven zitten, ook als u het gordijn opent of sluit.

RINGEN

IRinggordijnen zijn tijdloos en geraken nooit uit de mode. Ze vallen altijd strak en recht naar beneden. Met onze “stille” versie kunt u uw gordijnen op een discrete manier openen en sluiten. Het pluspunt? U kunt de kleur, het materiaal en het uiteinde va de roede aanpassen om uw persoonlijke stijl te accentueren!

FRONSJES

Met hun bijzonder sierlijke effect creëren ze een bepaalde asymmetrie in de plooien, wat voor een charmant geheel zorgt! De beperkte plooidiepte wanneer de gordijnen gesloten zijn, zorgt ervoor dat deze gordijnen in verschillende ruimtes tot hun recht komen!

ENKELVOUDIG GESTIKTE VLAAMSE PLOOI

Deze gordijnen zijn bevestigd aan een discrete rail. De plooien zijn ingestikt en behouden hun regelmaat. Een uitstekende keuze voor een moderne toets. De hoogte is instelbaar volgens de positie van de haak.

DUBBEL GESTIKTE VLAAMSE PLOOI

Dezelfde eigenschappen als de enkelvoudig gestikte Vlaamse plooi, maar de De dubbele plooi maakt dat het gordijn beter valt en zorgt voor een betere ondoorzichtigheid.

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?