Heytens Magazine

Geef wat kleur aan uw interieur!

De zomer is hét seizoen om ons interieur licht en vrolijk te maken. Schilderijen, tapijten, kleine decoratievoorwerpen, meubels en zelfs uw raambekleding … Kleuren zijn alomtegenwoordig! Als enkele kleur, in kleine accentjes of meer uitgesproken … Gewoon zoals u het wilt! En wij zijn er graag om u het nodige advies te geven!

HORIZONTALE LAMELLEN

Speel eindeloos met de lichtinval en creëer een sprankelende leefruimte met deze eigentijdse en veelzijdige raambekleding! Het hele jaar door zijn horizontale lamellen in aluminium, met hun sobere of felle kleuren, dé perfecte aanwinst voor uw interieur. Onze X producten voldoen aan alle wensen, ook als u van kleur houdt. Van het mechanisme en de latjes tot het snoer, er wordt niets aan het toeval overgelaten!

En ook het onderhoud is kinderspel, gewoon even met een vochtige doek over de latjes en uw horizontale lamellen zien er weer als nieuw uit.

Store plissé sur mesure Heytens

PLISSÉ GORDIJNEN

De favoriete raambekleding van atypische ramen hult zich ook graag in kleur. De accordeonstof hult zich in nuances van blauw, groen, roze, oranje of bruin om wat extra karakter aan uw interieur te geven. Ongeacht de stijl die u voor ogen hebt, vindt u bij Heytens steeds de raambekleding die u zoekt!

En voor iedereen die het graag wat soberder houdt, hebben we ook mooie stoffen in neutrale en discrete kleuren ?

ROLGORDIJNEN

Rolgordijnen zijn ronduit tijdloos en al vele jaren een vaste waarden. Onze teams willen u echter blijven verrassen door deze raambekleding met de trends mee te laten gaan! Stoffen, kleuren, motieven, afwerkingen … We denken aan alles om aan al uw wensen te voldoen! Qua kleur is het aanbod haast eindeloos. Rolgordijnen vindt u in discrete tinten zoals beige, bruin, kaki of koraal maar ook in meer uitgesproken tinten zoals terracotta, pauwblauw of zongeel. Perfect om uw persoonlijkheid tot uiting te laten komen!

Store enrouleur sur-mesure Heytens

GLASGORDIJNEN

En ook glasgordijnen houden van kleur. VOLTA, onze nieuwste glasgordijncollectie, combineert een linnenlook met pasteltinten om een lichte en levendige sfeer te creëren, zonder het extravagant te maken. Voeg daarbij hun mogelijkheid om de lichtinval te dimmen en nieuwsgierige blikken buiten te houden en u krijgt de perfecte raambekleding voor de lente en de zomer.

En als u twijfelt over het producttype, de kleur of de stof, weet dan dat onze adviseurs altijd voor u klaarstaan. Ze geven u alle nodige tips om de juiste beslissing te kunnen nemen! Waar wacht u nog op?

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?