Heytens Magazine

De charme van vouwgordijnen met de lichtheid van voile

Laat u verleiden door de charme van onze vouwgordijnen en maak u klaar voor de zomer met de elegante en lichte voilestof. Onze vouwgordijnen met voile zijn de perfecte combinatie van stores en voilestof in één product. Ze geven de inrichting van uw woning net dat tikkeltje meer en voldoen aan al uw wensen.

DE VOORDELEN VAN VOUWGORDIJNEN MET VOILESTOF

Vouwgordijnen met voilestof zijn perfect om het licht in een ruimte te verzachten en zo een intieme sfeer te creëren. De horizontale lijnen zorgen voor structuur en elegantie. Deze raambekleding heeft de voordelen van jaloezieën. Zo is ze makkelijk te hanteren en past ze perfect in elke ruimte van uw woning. Verder heeft ze de lichtheid en elegantie van voilestof.

Store bateau voile sur mesur
store bateau voile sur mesure Heytens
store bateau heytens

VOOR WELK INTERIEUR?

Vouwgordijnen met voilestof passen in elke ruimte van uw woning. U hoeft enkel de juiste stof te kiezen om de raambekleding perfect op uw interieurstijl af te stemmen. Hebt u een eigentijds interieur? Kies dan voor onze MARTIGUES ANTRACIET. Wilt u liever een natuurlijk effect creëren? Kies dan voor onze COMO NATURE.

AUTOMATISEER UW VOUWGORDIJNEN

Heytens geeft u de mogelijkheid om uw vouwgordijnen van een motor te voorzien. Zo kunt u ze vanop afstand bedienen met de afstandsbediening of via uw smartphone. Het belangrijkste voordeel is dat u scenario’s kunt instellen, zelfs als u niet thuis bent, en dat u uw gordijnen vanuit uw zetel kunt bedienen!

vouwgordijnen
automatisation
Rendez-vous conseil déco Heytens

START ZONDER ZORGEN MET UW PROJECT

Twijfelt u tussen vouwgordijnen van voilestof of stof? Hebt u advies nodig om uw interieur klaar te maken voor de lente en de zomer? Onze decoratieadviseurs geven u advies in functie van uw decoratie, uw behoeften en uw wensen om de beste keuze voor uw interieur te maken! Maak dan ook snel een afspraak!

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?