Heytens Magazine

Verticale lamellen voor een stijlvol en design interieur

Verticale lamellen zijn uitgegroeid tot dé jaloeziën voor een eigentijdse stijl en zullen ook uw hart veroveren! Verticale lamellen werden lang in verband gebracht met een koude sfeer zoals we die in de wachtkamer van een dokterspraktijk aantreffen. Die tijden liggen echter achter ons! Deze raambekleding heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en vinden we vandaag in tal van elegante en design interieurs. Dus waarom ook niet bij u?

Wat zijn verticale lamellen?

In tegenstelling tot horizontale lamellen die – zoals de naam al laat uitschijnen – bestaan uit horizontale latjes, hebben verticale lamellen meer of minder brede verticale stroken. Ze vallen erg in de smaak omdat ze uiterst gemakkelijk te gebruiken zijn. U kunt de stand van de stroken namelijk naar wens aanpassen. Zet de lamellen bijvoorbeeld open als u zoveel mogelijk licht wilt laten binnenvallen of sluit ze als de zon ondergaat of als het buiten te warm is. De lamellen kunnen gemakkelijk tot 180° gedraaid worden, met behulp van de ketting, uw smartphone of uw afstandsbediening als u voor verticale lamellen met een motor gekozen hebt.

store californien
le store californien screen
store californien / verticale lamellen | heytens

Voor welke ramen kies ik verticale lamellen?

Een van de belangrijkste voordelen van verticale lamellen op maat is dat u ze perfect kunt gebruiken voor grote ramen, maar ook dat u ze gemakkelijk kunt plaatsen aan vensterdeuren of trapeziumvormige ramen zodat u er het hele jaar door plezier aan beleeft.

Welke verticale lamellen kies ik voor een ruimte?

Een ander, niet te onderschatten voordeel is dat u verticale lamellen in elke ruimte van uw woning kunt gebruiken. Salon, veranda, keuken, slaapkamer … Alles kan en dat zullen we u bewijzen!

Wilt u de ramen van uw slaapkamer aankleden? De slaapkamer is dé kamer in uw woning waar u het zo donker mogelijk wilt maken en waar privacy erg belangrijk is. Kies daarom voor verduisterende lamellen om u tegen inkijk te beschermen. En overdag kunt u de stroken gerust wat draaien om meer licht in de kamer te laten binnenvallen; De woon-/eetkamer is vaak uitgerust met grote raampartijen en hét favoriete terrein van verticale lamellen. Hier hebt u twee mogelijkheden.

le store californien screen

Mogelijkheid 1: U hebt geen last van inkijk en wilt de ruimte in het licht laten baden? Kies dan voor semi-transparante of zelfs transparante lamellen, zodat u naar buiten kunt blijven kijken terwijl de zonnestralen gefilterd worden.

Mogelijkheid 2: de ruimte is naar het zuiden gericht en in de zomer is de warmte gewoon onhoudbaar? Kies dan eerder voor screen lamellen. Screen lamellen houden de zonnestralen tegen zodat het binnen frisser is en u geen last hebt van weerkaatsende stralen op uw schermen. Hier hebt u de keuze tussen transparante screen lamellen om naar buiten te kunnen kijken, semi-transparante lamellen of verduisterende lamellen voor een optimaal resultaat.

N.B : Screen lamellen zijn ook een uitstekende keuze voor een veranda of een keuken! Qua kleur bieden we u een uitgebreide waaier met sobere en trendy tinten die u zeker zullen bekoren! Moeilijke beslissers kunnen zelfs hun twee favoriete kleuren in hun lamellen laten verwerken!

Hoe moet ik mijn verticale lamellen onderhouden?

Hoewel de talloze stroken u misschien wel wat afschrikken, moet u weten dat het onderhouden van verticale lamellen echt kinderspel is. Even met een lichtjes vochtige spons of zachte borstel erover en u kunt weer verder!

Het leuke extraatje: om het schoonmaken nog makkelijker te maken, kunt u elke strook apart losmaken.

le store californien screen
Conseil déco Heytens

Tips en tal van goede ideeën!

Eens zo leuk is dat Heytens u tijdens het hele project begeleidt, en dat proces begint met advies in de winkel of aan huis. Uw decoratieadviseur luistert naar al uw wensen en voorkeuren om de meest geschikte oplossing voor uw project aan te bieden. Materialen, kleuren en transparantie komen aan bod tijdens het gesprek dat we volledig voor u vrijhouden. Dus, zullen we eens afspreken?

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?