Heytens Magazine

Verduister uw kamer en stort u in de armen van Morpheus…

Behoort u ook tot die groep van mensen die geen oog dicht kunnen doen zolang er een streepje licht in de kamer valt? En u wordt systematisch wakker bij het eerste ochtendkrieken? Onderzoek wijst uit dat duisternis absoluut doorslaggevend is voor een goede nachtrust. Is uw kamer 100% verduisterd of valt er nog licht binnen via de ramen? Indien dit zo is, zal u vroeger dan gewenst worden gewekt door de lichtstralen van de zon, en dan vooral in het voorjaar en tijdens de zomer. Een rustgevende slaap dankzij een jaloezie of een verduisterend gordijn: het is zeker mogelijk! Wat ook uw stijl of type is van ramen: er zijn altijd verschillende oplossingen voorhanden.

1. Verduisterende gordijnen

Houdt u ook van die behaaglijke en gezellige uitstraling van gordijnen? Kies dan voor verduisterende gordijnen. Door deze van vloer tot plafond te installeren, voorkomt u dat er nog daglicht door de plooien heen valt. Gordijnen zorgen ook voor extra isolatie tegen lawaai en kou. Gordijnen zijn dus inderdaad een uitstekende thermische isolator. U hoeft dus geen verwarming meer aan te zetten tijdens de winteravonden, uw gordijn beschermt u tegen tocht.

2. Verduisterende rolgordijnen

Geeft u de voorkeur aan de moderne, strakke uitstraling van rolgordijnen? Installeer ze dus niet in het kozijn, maar vóór de ramen, zodat het volledig de zijopeningen afdekt. Hoe breder het rolgordijn, des te minder licht er via de zijkanten binnenkomt. Nauwelijks zichtbaar gedurende de dag, is het zeer effectief na het invallen van de nacht.

3. Verduisterende plisse gordijnen

U heeft weinig plaats of misschien wel atypische ramen? Ook daar hebben we een oplossing voor: een verduisterend plisse gordijn. Dit soort gordijn past werkelijk op alle soorten ramen: trapeziumvormige; ronde; dakramen etc…

Om meer te weten te komen over de verschillende oplossingen die voor u beschikbaar zijn, maakt u eenvoudigweg een afspraak in de winkel of thuis met uw heytens decoradviseur. De adviseur helpt u bij de uitvoering van uw op maat ontworpen project en dit volgens uw behoeften en raamconfiguraties en zorgt voor een gepersonaliseerde opvolging gedurende de duur van het project.

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?