Heytens Magazine

Japandi : wanneer scandinavië en Japan samenkomen

De Japandi-stijl is gekend en bemind door liefhebbers van het minimalisme en heeft heel wat te bieden! Zwevend tussen Scandinavische cocooning en Japanse esthetiek laat deze stijl al het overbodige achterwege om zich op de essentie te concentreren! Lichte tinten, strakke lijnen en natuurlijke materialen … Laten we samen ontdekken hoe de Japandi-stijl bij u tot zijn recht kan komen!

KLEUR

Laat flashy kleuren links liggen en kies eerder voor zachte tinten. Wit, beige, parelgrijs, rookblauw en saliegroen vinden makkelijk hun plek in uw leefruimtes. Kies voor neutrale en pasteltinten in de kleur van de verf die u gebruikt, uw woontextiel, decoratievoorwerpen en raambekleding.

Speel gerust ook met contrast door te werken met donkerde kleuren zoals kastanjebruin, grijs of donkerblauw voor wat extra contrast.

rideau heytens
ADOBE STOCK
Le store bateau voile

MATERIALEN

Ruwe en natuurlijke materialen treden op de voorgrond en daar zijn we alleen maar blij om! Linnen of katoen voor het woontextiel, eikenhout voor de eettafel, travertin voor de salontafel en glas of klei om uw planten of gedroogde bloemen in de kijker te zetten.

Vergeet niet dat de Japandi-stijl enkel tot zijn recht komt in een interieur zonder overbodige decoratievoorwerpen. Back to basics is het motto!

ONZE SELECTIE

Om van uw interieur een rustgevende plek te maken, kozen we enkele producten die de Japandi-stijl volledig tot zijn recht laten komen.

Qua gordijnen past het donkerblauw van onze VENEZIA ORAGE of het asblauw van onze ASHA CIEL perfect bij licht hout. De motieven van onze ALTHEA AQUA zorgen voor een kalme en rustgevende sfeer en de details van onze DANAE GLACIER geven karakter aan uw interieur!

Qua jaloezieën kiezen we ook voor motieven met ons rolgordijn MANILA BEIGE en onze vouwgordijnen ISIS NATUREL in een Japanse stijl. De lamellen van licht hout van de horizontale lamellen PURE BRUSH SAND zorgen voor een natuurlijke toets!

Store vénitien sur-mesure Heytens
rideau japandi
store enrouleur japandi

EN ALS WIJ U NU EENS ZOUDEN BEGELEIDEN?

Wilt u een vleugje Japandi aan uw interieur toevoegen of gewoon all the way gaan? Onze decoratieadviseurs helpen u graag verder bij uw volgende decoratieproject! We geven u advies over kleur, materiaal en het product dat u het best gebruikt, rekening houdend met de ruimte en de reeds aanwezige decoratie. Interessant?

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?