Heytens Magazine

Van advies tot plaatsing, wij bieden u een service op maat

Van de keuze van de stof tot het uiterst nauwkeurig opmeten en de plaatsing … We weten dat het niet eenvoudig is om uw ramen precies aan te kleden zoals u het wilt. Daarom bieden we u een gepersonaliseerde service en begeleiden we u bij uw project. Van advies aan huis of in de winkel, langs het opmeten door een van onze vakmensen tot de plaatsing … We zorgen voor alles. 😊

MEGA: ONZE XL JALOEZIEËN

We weten hoe moeilijk het kan zijn om grote ramen modern aan te kleden.

Onze XL jaloezieën zijn dé oplossing die u zoekt. Naargelang de modellen kunnen ze tot drie meter lang zijn om uw ramen verfijnd en elegant aan te kleden. Houdt u van rolgordijnen, verticale lamellen, vouwgordijnen of plissé gordijnen? Bij ons vindt u steeds wat u zoekt!

ADVIES EN OPMETING

Bij Heytens willen we u tijdens het hele project begeleiden. We doen dan ook meer dan enkel uw raambekleding plaatsen. Ons traject begint eerst met een afspraak in de winkel of aan huis. Tijdens deze eerste afspraak zal de interieuradviseur van Heytens u met raad en daad bijstaan om de beste keuze te maken. Onze stalen, toonzaalmodellen en foto’s van vorige projecten helpen u om met een gerust hart de juiste keuze te maken.

Verder kunt u een beroep doen op onze technici voor het opmeten van uw ramen. Ze kunnen u eveneens enkele tips geven om uw raambekleding perfect op uw kozijnen te laten afstemmen.

WE ZORGEN VOOR DE PLAATSING VAN UW RAAMBEKLEDING

Bent u bang een onderdeel te verliezen, uw jaloezieën verkeerd te monteren of ze te beschadigen? Onze deskundige plaatsers staan met plezier voor u klaar. Gordijnkappen, rails, hoge ramen of moeilijk bereikbare ramen vormen voor hen geen probleem.

Nadat ze uw bestelling in de winkel ontvangen hebben, komen ze uw raambekleding met de nodige vakkennis, orde en precisie plaatsen.

WACHT NIET LANGER EN START UW PROJECT

Wilt u een beroep doen op de uitstekende dienstverlening van Heytens om uw project te starten? Surf dan meteen naar onze website en maak een afspraak in de winkel of aan huis.

Wilt u de kleur, de stof of de lichtdoorlatendheid testen? Bestel uw stalen via onze website en ontvang ze direct in uw brievenbus.

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?