Heytens Magazine

Hoe kunt u de Pantone 2023-kleur bij u integreren?

Zoals elk jaar onthult Pantone zijn kleur van het jaar. Afgelopen jaar was de eerste prijs voor VERY PERI, een combinatie van blauw en rood-paarse tinten, dit jaar is staat VIVA MAGENTA op het hoogste schavotje! In dit artikel vertellen we u hoe u de Pantone 2023-kleur in uw interieur kunt gebruiken, om de trend van vrolijke kleuren op de voet te volgen!

WAT IS VIVA MAGENTA?

VIVA MAGENTA wordt gezien als een vuurkleur en is gebaseerd op rood, de warmste primaire kleur. VIVA MAGENTA is een karmijnrode kleur die uitnodigt om te experimenteren, opnieuw verbinding te maken met de natuur en ons interieur extra kracht geeft, aldus Léatrice Eiseman, algemeen directeur van het Pantone Color Institute.

pantone 2023
SOURCE : PANTONE
STORE ENROULEUR TERRACOTTA
CAPRI TERRACOTTA
INTERIEUR VIVA MAGENTA PANTONE
PINTEREST

MET WELKE KLEUREN COMBINEREN?

antone onthult niet alleen de kleur van het jaar maar toont ook de kleur die het best bij VIVA MAGENTA tot hun recht komen! Naast dit donkerroze stelt Pantone meer subtiele en zachte tinten voor als tegengewicht voor het uitgesproken karakter van Magenta. Dit kleurenpalet wordt het ‘Magentaverse’ genoemd en bestaat uit neutrale kleuren flirtend met pastel, zoals veergrijs, beige, asgroen en lila.

VIVA MAGENTA past ook perfect bij even krachtige kleuren zoals oranje of smaragdgroen. Heel wat mogelijkheden en combinaties liggen dit jaar op u te wachten!

HOE KUNT U DE KLEUR IN UW INTERIEUR GEBRUIKEN?

Viva Magenta kunt u op verschillende manieren in uw interieur gebruiken. Zo kunt u werken met kleine accenten op decoratievoorwerpen zoals vazen, kaarsen, kaders of kussens. Ziet u het eerder groots? Ga dan voor grotere veranderingen zoals een fluwelen zetel, nieuwe verf, een groot vloerkleed of nieuwe raambekleding met jaloezieën of gordijnen!

VENEZIA ROUGE
ZILIA ROUGE
l'installation

ONZE TEAMS STAAN VOOR U KLAAR

Is VIVA MAGENTA ook uw favoriet voor dit jaar? We helpen u graag verder om de kleur in uw interieur te integreren. Maak een afspraak zodat we samen aan uw project kunnen beginnen!

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?