Heytens Magazine

Kies voor een modern interieur met rolgordijnen

Rolgordijnen zijn het paradepaardje van onze collectie en bieden heel wat voordelen! Hun veelzijdigheid doet ons denken aan een Zwitsers zakmes. En vergis u niet, rolgordijnen kunnen ook u aangenaam verrassen! Ze hebben dan ook heel wat troeven in huis… Screen, verduisterend, gemotoriseerd,… Er zijn tal van mogelijkheden! In dit artikel vertellen we u meer over dit prachtige product. U gaat er ongetwijfeld nog meer van houden!

DE PERFECTE BEKLEDING VOOR GROTE RAMEN

Onze rolgordijnen op maat zijn uitermate geschikt voor grote ramen! U hebt geen twee, drie of vier rolgordijnen meer nodig.

U kunt één breed en hoog rolgordijn laten maken voor een perfect resultaat. Maak uw keuze uit de trendy structuren, materialen en kleuren om de stijl van uw interieur te accentueren.

FIDJI ECRU

OKI NATUREL

OKI NATUREL

EEN MODERNE EN DISCRETE OPLOSSING

Rolgordijnen nemen weinig plaats in en zien er sober uit. Ze zijn dan ook een moderne en discrete oplossing. Wanneer u ze neerlaat, zijn ze een echte decoratietroef voor uw interieur. Opgerold zou u haast vergeten dat ze er zijn! Onze stylisten laten zich inspireren door de huidige trends om aan uw wensen en levensstijl te voldoen.

EEN GERUST GEMOED

Bent u niet thuis? Kies dan voor rolgordijnen met motorisatie. Om ongewenst bezoek af te schrikken, kunt u via uw smartphone de nodige scenario’s programmeren zodat het lijkt alsof u thuis bent.

Dankzij uw gemotoriseerde raamdecoratie kunt u dan ook met een gerust gemoed op vakantie gaan.

MANILA BEIGE

SEYCHELLES NATUREL

WALLIS SEIGLE

START MET UW PROJECT OP MAAT

Maak een afspraak aan huis of in de winkel om de verschillende voordelen van rolgordijnen met uw Heytens-adviseur te bespreken. Onze adviseur helpt u graag verder bij het verwezenlijken van uw project. Hij begeleidt u van a tot z: van het persoonlijk advies tot het opmeten van de maten en het plaatsen van uw raamdecoratie.

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?