Heytens Magazine

Chic en modern, ontdek onze elegance-trend

Iedereen heeft al gehoord van de art deco: de jaren 20, de Charleston en The Great Gatsby uiteraard. De architectuur, de pracht en praal en de geometrische vormgeving van die tijd komen terug in een modern jasje. En daar kunnen we alleen maar blij om zijn! Via onze Elegance-trend brengen onze producten en interieuroplossingen de stijl tot leven.

ONZE ELEGANCE-TREND ONTRAFELD

Geometrische en majestueuze vormen, nobele en ruwe materialen zoals marmer, glas, notenhout en betonstuc, prachtige verguldsels … Welkom in de Elegance-trend! Qua kleur houden we het sober met beige, zwart en taupe! Glasgroen is een mooie aanvulling om de drie basiskleuren wat extra karakter te geven.

tendance Elegance
compo tendance Elegance
tendance Elegance

HOE BRENGT U DE STIJL BIJ TOT LEVEN?

In kleine accenten, met decoratievoorwerpen zoals een goudkleurige tafellamp, kleine verfijnde meubels van zwart metaal of vazen met een marmereffect. Verder kunt u kiezen voor een mooie zetel van flesgroen velours, een groot kortpolig tapijt, een sobere kleur aan de muren en jaloezieën van Heytens voor de final touch!

ONZE SELECTIE

We hebben voor u verschillende producten om de stijl tot leven te wekken: het rolgordijn SANTORIN ANTRACIET is ronduit prachtig door het leuke tweedeffect en LUSAKA beige verleidt u dan weer met zijn chic paarlemoereffect. De verticale lamellen HANOI ZWART valt in de smaak voor zijn goudkleurige schakeringen. Qua gordijnen kiezen we voor geometrische motieven: IOS wit met zijn eindeloze vierkanten en RUSSEL ZWART met de indringende ruit in kleurverloop.

elegance trend
Store enrouleur tendance Elegance
Rideaux occultants tendance Elegance

SAMEN VOOR UW DROOMPROJECT

Vindt u onze Élégance-trend wel leuk? Onze decoratieadviseur helpen u graag bij uw volgende project. Ze geven u graag technisch én decoratieadvies en delen al hun beste tips! ?

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?