Heytens Magazine

Wilt u een ruimte laten baden in het licht en tegen de zon beschermen ?

Heytens wil u het hele jaar door en doorheen alle trends de beste decoratieoplossingen bieden om een ruimte te laten baden in het licht en u tegelijk tegen de zon te beschermen. Tussen onze horizontale lamellen, rolgordijnen, verticale lamellen of plissé gordijnen vindt u ongetwijfeld de raambekleding die u zoekt!

SCREEN ROLGORDIJNEN

Screen rolgordijnen zijn een uitstekende keuze voor warme dagen. Ze zorgen voor de perfecte thermische isolatie. Dat wil zeggen dat de stof het licht maar niet de warmte doorlaat. Zo hebt u geen last van weerkaatsend zonlicht op uw schermen en houdt u nieuwsgierige blikken buiten. Naast hun technische meerwaarde hebben screen rolgordijnen ook een moderne en elegante uitstraling. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en passen in elke ruimte van uw woning.

le store enrouleur
Store vénitien sur-mesure Heytens

HORIZONTALE LAMELLEN

Horizontale lamellen vallen in de smaak door hun elegante en eigentijdse uitstraling en kunnen perfect naar wens aangepast worden met de horizontale latjes. Zo kunt u de lamellen oriënteren zoals u het wilt en bepalen hoeveel licht er binnenvalt.

Horizontale lamellen voelen zich in elke ruimte van uw woning in hun sas. In een keuken of een badkamer kiest u voor stevige aluminium latjes die tegen vocht en vuil bestand zijn. Voor een woonkamer of een bureauruimte is hout een betere keuze omdat u zo moeiteloos een lichte ruimte met een knusse en gezellige sfeer kunt creëren.

VERTICALE LAMELLEN

Net zoals horizontale lamellen kunt u met verticale lamellen alle richtingen uit. U kunt de verticale stroken niet van hoog naar laag maar wel van links naar rechts aanpassen om al dan niet licht te laten binnenvallen.

En om de warmte nog beter buiten te houden kiest u voor verticale screen stroken die de warmte nog efficiënter isoleren dan een klassieke stof.

le store californien screen
Conseil déco

START MET UW PERSOONLIJKE PROJECT

Heytens wil u steeds van a tot z begeleiden bij u w project. We volgen alles tot in de details op vanaf de eerste afspraak, zowel in een van onze showrooms of aan huis. En ons technisch en decoratieadvies maakt het een stuk eenvoudiger om de juiste beslissing te nemen. Wacht niet langer en maak een afspraak met uw decoratieadviseur!

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?