Heytens Magazine

Laat de lente maar komen !

Na een lange en koude winter met eentonige dagen hebben we allemaal zin in wat lentedecoratie met levendige kleuren en een sfeer waar je spontaan blij van wordt. Frisse kleuren en pasteltinten laten de lente in uw interieur meteen tot leven komen. En met een mooi bloemenboeket maakt u de sfeer compleet! Neem snel een kijkje in onze frisse lentecollectie om de mooiste periode van het jaar in uw interieur te verwelkomen!

FOCUS OP LENTEKLEUREN

De terugkeer van de mooie dagen, de zon en een goed humeur nodigt ons uit voor een ware ‘color therapy’, en daar zijn we meer dan blij mee!

Duik in een wereld van felle kleuren en pasteltinten met lavendelblauw en lila, die ons doen denken aan de Provence en zijn lavendelvelden, watergroen, dat u gemakkelijk met andere kleuren kunt combineren, lichtroze dat voor een beetje tederheid zorgt en heldergeel dat de zon in uw interieur verwelkomt.

En voor iedereen die van sobere kleuren houdt, zijn beige, taupe en veergrijs altijd een goede keuze, en dat het hele jaar door.

store bateau heytens

EN QUA MOTIEVEN ?

Natuurmotieven en organische vormen zijn dé trend van het moment! Kleine bloemetjes, blaadjes en natuurmotieven geven meteen een vrolijke en vertederende sfeer aan uw interieur. Een goede keuze voor huishoudlinnen, vaatwerk, tal van decoratievoorwerpen en vooral voor uw raambekleding.

HOE KUNT U DE LENTE BIJ U VERWELKOMEN ?

Alle remmen los of eerder subtiel, lentekleuren en -motiefjes passen zich aan uw persoonlijkheid en wensen aan. U kunt ook geleidelijk te werk gaan; in kleine accenten met kleine decoratievoorwerpen zoals kaarsen, mooie vazen van keramiek, huishoudlinnen of vaatwerk. U kunt ook enkele fotokaders of posters in verschillende kleuren en materialen aan uw muren hangen.

En voor de durvers: schilder al of een deel van uw muren om een ruimte opnieuw in te richten en kies bijvoorbeeld eens voor een groot tapijt in lila, een van dé trendkleuren van het moment. En vergeet vooral niet om aan uw raambekleding te denken. U zult ongetwijfeld vinden wat u zoekt tussen onze vele gordijnen en jaloezieën. ‘VOLTA’, ons nieuwe assortiment glasgordijnen, is steeds een schot in de roos dankzij de vele pasteltinten zoals lila, hemelsblauw, muntgroen, poederroze en perzikoranje, perfect voor dit seizoen.

Conseil déco Heytens

ONZE KLEURENEXPERTS STAAN VOOR U KLAAR!

We weten dat het niet altijd eenvoudig is om met kleur in uw interieur te werken. Onze adviseurs komen dan ook graag bij u langs om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing. De lente is een goed moment om even alles los te laten en een afspraak te maken met onze adviseurs om uw gordijnen en jaloezieën te laten plaatsen.

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?