Heytens Magazine

Laat uw interieur stralen met horizontale lamellen

Onze horizontale lamellen laten uw ramen, groot of klein, er elegant en modern uitzien. Ze zijn bovendien ontzettend makkelijk te gebruiken zodat ze ook in uw interieur niet mogen ontbreken. We vertellen u er graag meer over …

PERFECTE CONTROLE VAN DE LICHTINVAL

Met één eenvoudige beweging kun u de horizontale stroken van uw lamellen eenvoudig afstellen en in de juiste positie zetten. U bepaalt helemaal zelf hoeveel licht er in uw interieur binnenvalt. U kunt kiezen om al het licht in uw interieur binnen te laten of om de lichtinval wat te beperken. Hebt u grote ramen? Dan zijn horizontale lamellen een uitstekende keuze om hun volledige potentieel te benutten.

Le store vénitien
Le store vénitien

EN EEN MOOI ZICHT NAAR BUITEN!

Is uw privacy voor u van het allergrootste belang? Dankzij de gebogen latjes van aluminium kunt u dankzij onze horizontale lamellen in alle rust werken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over nieuwsgierige blikken. U kunt nog steeds perfect naar buiten kijken, terwijl u beschermd bent tegen inkijk en direct zonlicht.

Vergeet ook niet dat u kunt kiezen voor geperforeerde lamellen om de lichtinval nog beter te regelen. Ze zijn bijvoorbeeld perfect in de badkamer of de woonkamer.

VERWELKOM DE NATUUR!

Kies voor horizontale lamellen om een natuurlijke en frisse toets aan uw interieur te geven! Ze zijn het hele jaar door erg nuttig en passen perfect in een Scandinavisch ingerichte ruimte. Het hout zorgt bovendien voor een kalmerende en rustgevende toets. Heytens biedt u een uitgebreide keuze aan houten lamellen, stuk voor stuk aangepast aan uw gebruik en verschillend leefruimtes. Zo is ons AQUA-gamma bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een badkamer.

horizontale lamellen
horizontale lamellen
Conseil déco

START MET UW PERSOONLIJKE PROJECT

Onze decoratieadviseurs staan voor u klaar om u te begeleiden bij u w beslissing. Profiteer van hun vakkennis en luister zeker naar hun kostbare tips. Wacht niet langer en maak een afspraak in een van onze winkels of bij u thuis!

 

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?