Heytens Magazine

Onze INDIA trend neemt u mee op reis

Deze zomer staat bij Heytens alles in het teken van kleur, met een collectie die ons meeneemt naar het land van Gandhi. Jaloezieën, gordijnen en glasgordijnen zijn er in warme, levendige kleuren en traditionele patronen om uw leefruimtes te verfraaien. Laten we samen ontdekken hoe deze nieuwe collectie ook in uw woning tot haar recht komt!

INDIA IN GORDIJNEN EN GLASGORDIJNEN

De traditionele patronen en de intense kleuren geven onze India-collectie haar unieke karakter en persoonlijkheid. De prachtige okertinten, oranje kleuren, pruimtinten en lichtroze nuances nemen u meteen mee op reis! Bovendien is deze nieuwe trend ronduit perfect om wat extra karakter aan een minimalistisch ingerichte ruimte te geven. Een mooi voorbeeld hiervan is ons glasgordijn KAVI MULTICO, met zijn lichte, kleurrijke lijnen. Het KAMALA TERRA gordijn met zijn mooie patroon past dan weer perfect bij zowel lichte als donkere meubels. Het DANAE PRUNE gordijn is discreter, maar de prachtige pasteltinten zal uw hart moeiteloos veroveren.

INDIA IN JALOEZIEËN

De warme kleuren en motieven vinden we ook terug in onze jaloezieën. Ons plissé gordijn 3121 pronkt vol trots in bruine tinten die ons aan India doen denken. Het vouwgordijn ISANA TERRA en zijn geometrische motieven geven extra charme en een originele twist aan uw interieur! Het MANDA NATUREL rolgordijn verwelkomt de natuur in uw woning dankzij de mooie plantenmotieven. En de ruwe houten latjes van de BAMBOO BROWN horizontale lamellen laten uw interieur er dan weer modern uitzien. Een uitstekende keuze voor eigentijdse of meer klassieke interieurs.

store vénitien bois sur mesure

INDIA IN MEUBELS

De stijl is de perfecte mix van meubels van notenhout, rotan stoelen, fluwelen banken en hanglampen van gekleurd glas en goudkleurig metaal. Kleinere, meer discrete voorwerpen zoals vazen in warme tinten en kussens met traditionele patronen zijn net zo belangrijk! Het belangrijkste is dat u de andere kant van de wereld in uw interieur kunt verwelkomen. Een total look of liever enkel wat accenten? De keuze is aan u!

ONZE GEPASSIONEERDE ADVISEURS HELPEN U OP WEG

Onze decoratieadviseurs helpen u graag om uw ramen zo mooi én persoonlijk mogelijk aan te kleden! Maak een afspraak aan huis of in de winkel en krijg advies, tips en veel goede ideeën om met uw project van start te gaan!

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?