Heytens Magazine

Rolgordijnen : de juiste stof voor mijn interieur

Rolgordijnen zijn al vele jaren een tijdloze keuze voor uw raambekleding. Toch maken de vele keuzemogelijkheden het niet altijd eenvoudig om de juiste stof te kiezen. Doorzichtig, lichtdoorlatend of verduisterend? Screen rolgordijnen of dag/nacht-rolgordijnen. Een stof met tweedeffect, velours of toch liever effen? Wij helpen u op weg!

GEEF WAT EXTRA KARAKTER AAN UW INTERIEUR

De gekozen stof bepaalt voor een groot deel de algemene stijl in uw interieur! We bieden u een uitgebreid assortiment aan stoffen met verschillende kleuren en texturen zodat u de bal nooit meer misslaat! Een niet te missen kans! Laat uw creativiteit de vrije loop en laat u verleiden door onze verrassende stoffen zoals tweed of velours … En kies gerust voor kleur om wat extra stijl te creëren!

Store enrouleur sur mesure Heytens
Store enrouleur sur mesure

ZONDER AAN PRIVACY IN TE BOETEN

Een keuze voor raambekleding is niet alleen een keuze voor een mooier interieur maar ook voor een zekere privacy. Onze stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende niveaus van lichtdoorlatendheid zodat u steeds de juiste keuze kunt maken.

Situatie 1: U woont in een zeer drukke straat en wilt niet dat voorbijgangers u zien als u het licht aandoet? In dat geval is een lichtdoorlatende stof de beste oplossing. Zowel overdag als ‘s avonds kunt u de gordijnen naar beneden laten, zonder de ruimte te verduisteren en zonder nieuwsgierige blikken een kans te geven.

Situatie 2: U woont op het platteland of op de hoogste verdieping van een appartementsgebouw. Er is dus zeer weinig inkijk waardoor een doorzichtige stof de beste keuze is om volop van de lichtinval te genieten.

Situatie 3: Bent u op zoek naar geschikte raambekleding voor een ruimte die volledig verduisterd moet worden, zoals een slaapkamer? Kies dan voor een verduisterende stof!

WILT U DE ZONNESTRALEN WAT VERZACHTEN?

Hoewel de zon in deze periode van het jaar minder vaak op de afspraak is, kunnen de laatste zonnestralen toch nog zeer fel schijnen. Screen rolgordijnen zijn perfect om de agressieve zonnestralen te verzachten en om de aangename nazomersfeer te behouden. Onze screen rolgordijnen zijn verkrijgbaar in drie verschillende transparantiegraden.

Situatie 1: De ruimte is naar het zuiden gericht en baadt in het licht. In de zomer is de warmte er haast moeilijk te houden. Kies in dat geval voor een stof in lichte kleuren en met een lage transparantiegraad.

Situatie 2: Wilt u het licht filteren en toch naar buiten kunnen kijken? Kies dan voor een donkere stof met een hogere transparantiegraad (3 of 5%).

Store enrouleur Heytens
Store enrouleur
vouwgordijnen-voile

SLAAN WE DE HANDEN IN MEKAAR VOOR UW PROJECT? EEN WIN-WINSITUATIE

Vragen waar u niet meteen het antwoord op vindt? ONze decoratieadviseurs staan voor u klaar, zowel in de winkel als aan huis, om al uw vragen te beantwoorden. Ze begeleiden u eveneens van het begin van uw project tot de plaatsing van uw producten. Wacht niet langer en maak hier een afspraak!

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?