Heytens Magazine

GORDIJNEN MAKEN HUN GROTE COMEBACK VOOR DE HERFST!

De warmte van de zomer maakt geleidelijk plaats voor frissere nachten. Het is tijd voor warme en knusse tinten, terwijl de bomen zich in prachtige kleuren hullen en hun bladeren laten vallen. Onze lichte witte blouses en linnen broeken hebben plaatsgemaakt voor wollen truien en dikkere sokken. Glasgordijnen ruimen plaats voor knussere en meer isolerende gordijnen.

GORDIJNEN ZIJN HELEMAAL IN DE MODE!

Hebt u het ook al opgemerkt? Gordijnen duiken steeds meer op in onze interieurs, een trend die we overigens al enkele jaren vaststellen. We zijn allemaal op zoek naar stijlvolle decoratie die van onze leefruimte een gezellig en knus coconnetje maakt. En gordijnen zijn hiervoor een uitstekende keuze! De rondingen en de textuur zorgen voor een rustgevende en gezellige sfeer die in elke ruimte van uw woning tot zijn recht komt.

rideau heytens
rideau sur mesure

DE GEKOZEN STOF BEPAALT DE ALGEMENE SFEER IN DE RUIMTE

De gekozen stof bepaalt voor een groot deel de stijl in uw interieur. Als u op zoek bent naar een charismatische en stoere uitstraling kunt u kiezen voor onze stoffen COIMBRA ZWART en PRAHA ZWART. Houdt u eerder van een Japandi-stijl? De stoffen SOFIA MINT, IRIONA NATUREL en SIENNA BEIGE zijn onze favoriet! En tot slot zorgen ASHA BRUIN en SOFIA GROEN voor een echt herfstsfeer!

MAG HET WAT LICHTER?

Glasgordijnen zijn dunner en lichter dan gordijnen. Ze laten een ruimte baden in het licht en houden nieuwsgierige blikken buiten. Onze AVA NATUREL is perfect om u in de sfeer van dit seizoen onder te dompelen!

Bovendien kunt u onze gordijnen en glasgordijnen combineren via hetzelfde mechanisme. Zo kunt u uw glasgordijnen overdag dicht laten en uw gordijnen sluiten zodra de zon ondergaat.

voilage
voilage JENA CREME
Conseil déco domicile

HOE KIEST U DE JUISTE STOF?

Laat u adviseren! Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in kleuren, motieven, trends en stijl en komen graag bij u langs om u te begeleiden.

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?