Heytens Magazine

Glasgordijnen op maat zijn ook verkrijgbaar als vouwgordijnen en Japanse panelen!

Ze zijn vandaag alomtegenwoordig en perfect als u op zoek bent naar lichte, verfijnde en charmante raambekleding! Zowel in de woonkamer, de keuken als de bureauruimte zorgen glasgordijnen voor een rustgevende en elegante sfeer. Als gordijn, vouwgordijn of Japans paneel spreken glasgordijnen een breed publiek aan. Dankzij onze ruime keuze aan patronen, kleuren en texturen vindt u zeker en vast wat u zoekt.

VOUWGORDIJNEN VAN VOILE

Vouwgordijnen van voile zijn een echte klassieker in decoratieland. Ze combineren de uitstraling van een glasgordijn met de flexibiliteit en het gemak van een rolgordijn! Bovendien zijn vouwgordijnen van voile een uitstekende keuze voor de zomer. Ze dimmen lichtjes het daglicht om een heldere en rustgevende ruimte te creëren.

Verder zien deze vouwgordijnen er heel mooi uit en passen ze zich aan al uw wensen aan, ongeacht uw stijl! Laat u verleiden door onze favorieten voor dit seizoen! Houdt u van motieven? Kies de “KAVI MULTICO” met zijn subtiele kleuraccenten of de “ISIS NATURAL” om de natuur naar binnen te halen. Voor iedereen die van kleur houdt is ons nieuwe VOLTA-assortiment er met prachtige raambekleding in pasteltinten, perfect om uw leefruimtes nieuw leven in te blazen. Voor de liefhebbers van soberheid zijn er onze bestsellers in neutrale tinten zoals “COMO NATURE”, “PUCCINI ECRU” EN “RAMATUELLE STONE” die uw interieur compleet maken.

Le store bateau voile
voilage JENA CREME

GLASGORDIJNEN

Met glasgordijnen op maat kunt u al uw ramen, van de kleinste tot de grootste, mooie aankleden. Glasgordijnen zorgen steeds voor een ontspannende en rustgevende sfeer in elke ruimte. Zelfs de donkerste kleuren (zwart, grijs en nachtblauw) lijken helder en warm dankzij de transparantie van het glasgordijn. Maar wat we vooral leuk vinden aan glasgordijnen is dat we met één product verschillende stijlen kunnen aanbieden, en dat naargelang de gekozen afwerking: ringetjes, fronsjes, doorgestikte plooien of wave … U vindt bij ons steeds wat u zoekt!

JAPANSE PANELEN VAN VOILE

Japanse panelen van voile worden vaak gebruikt in traditionele Japanse huizen om woonruimtes in te delen zonder het natuurlijke licht tegen te houden. Maar uiteraard passen ze ook perfect in uw woning! Hun eenvoudige en elegante ontwerp heeft een minimalistische uitstraling die in Japan zeer populair is. Japanse panelen slagen er dan ook moeiteloos in om elke interieur wat meer elegantie en verfijning te geven. Maar waarom kiezen voor Japanse panelen van voile? Voor dezelfde redenen als vouwgordijnen van voile, Japanse panelen zijn namelijk dé perfecte keuze voor de zomer!

PS: “VOLTA” ons assortiment glasgordijnen in pasteltinten en onze producten met natuurlijke effecten uit het “IRO” assortiment zijn ook verkrijgbaar voor Japanse panelen en vouwgordijnen!

ADVIES AAN HUIS

Met een passie voor materialen, kleuren en mooie combinaties helpen onze decoratieadviseurs u bij uw volgende raambekledingsproject! Of u nu wat kleur wilt geven aan uw woonkamer, uw keuken wilt opfleuren of uw slaapkamer wilt verfraaien, onze adviseurs staan steeds voor u klaar met een oplossing op maat. Klaar om uw interieur met onze teams te laten schitteren?

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?