Heytens Magazine

De decoratietrends voor 2023

Kleuren, stoffen, motieven, vormen en stijlen … We hebben voor u onderzocht wat de decoratietrends voor dit jaar worden. Laat u inspireren en ontdek samen met ons wat 2023 in petto heeft!

BACK TO THE SEVENTIES!

Bruin, dé kleur van de jaren 70, wordt in al zijn mogelijke tinten dé kleur van het jaar. In 2023 zien we de kleur terugkomen in accenten of als één kleur in alle interieurstijlen. Mahoniebruin, hazelnootbruin, bruin, cacaobruin, tabaksbruin en chocoladebruin tillen uw leefruimtes naar een hoger niveau en maken ze extra elegant!

Met wat kunt u deze kleur combineren? Kastanjebruin kunt u makkelijk combineren met warme kleuren zoals oranje, groen, beige of pastelblauw. Qua materialen zorgen metaal, donker en licht hout, glas en wol steeds voor een 100% geslaagde combo! En wat is uw favoriete tint?

GORDIJNEN BORA MOKA
store vénitien sur mesure
HORIZONTALE LAMELLEN ELEGANT CARIBOU
GORDIJNEN VENEZIA EMPIRE
VOUWGORDIJNEN YUCCA VERT AMANDE

GREEN POWER!

Groen is dit jaar helemaal terug! De kleur brengt ons terug in contact met de natuur en laat ons denken aan een wandeling in het bos en een uitje op het platteland. Ze komt in elke ruimte van uw woning tot haar recht!

De top drie voor 2023? Saliegroen, kakigroen en olijfgroen. In combinatie met natuurlijke materialen en een weelderige beplanting zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Groen zorgt stteds voor een zachte en cocooning sfeer.

NATUURLIJKE MATERIALEN IN DE SPOTLIGHTS!

Als er een decoratietrend is die de tand des tijds doorstaat, is het wel die van de natuurlijke en ruwe materialen. Wie heeft er thuis geen stoel van rotan, een rieten mand of een wollen kussen? Deze materialen geven een authentiek en persoonlijk karakter aan uw interieur. Dit jaar stelen notenhout, teakhout en geribbeld glas de show.

Hoe kunt u ze in uw woning gebruiken? Heel eenvoudig! Discreet met kleine decoratievoorwerpen zoals servies, vazen of een karaf voor geribbeld glas, of meer opvallend met een tafel of consoletafel in mangohout. Qua raambekleding kunt u bij Heytens terecht voor gordijnen of vouwgordijnen in lennen maar ook voor horizontale lamellen in verschillende soorten.

HORIZONTALE LAMELLEN PURE BRUSH SAND
GORDIJNEN LINA SABLE
ROLGORDIJNEN BORA BORA ECRU
ADOBE STOCK

KIES VOOR ORIGINELE EN APARTE VORMEN

Durf organische vormen voor uw interieur te gebruiken: een salontafel met afgeronde hoeken, een asymmetrische spiegel, een vervormde vaas en een zetel met ronde vormen passen perfect bij natuurlijke materialen. Ook u gaat er niet aan kunnen weerstaan!

SAMEN UW DROOMPROJECT TOT LEVEN BRENGEN?

Bij Heytens volgen we de decoratietrends op de voet. Ze zijn onze zuurstof: kleuren, motieven, decoratie en mooie combinaties zijn ons vak en advies is onze roeping. We geven u vanaf het begin het nodige advies zodat u de juiste beslissing kunt nemen. Spreken we bij u thuis af om een nieuwe thuis te creëren?

Conseil déco Heytens
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?