Heytens Magazine

Advies aan huis, een gepersonaliseerde dienst op maat in het comfort van uw woning.

Elke dag opnieuw streeft heytens ernaar om uw dromen werkelijkheid te laten worden. En hoe kunnen we dat beter dan door naar u te luisteren, door uw voorkeuren te begrijpen en rekening te houden met eventuele beperkingen.

De wereld verandert en heytens blijft niet achter. We passen ons aan de nieuwe gewoontes en verwachtingen van onze klanten aan om hen zo goed mogelijk te begeleiden.

Uw heytens-adviseur komt dan ook graag bij u over de vloer om samen met u het project van uw dromen uit te werken en u een uitstekende service op maat te bieden.

 

 

Hoe werkt het?

 • Stap 1: Een afspraak maken
  Maak een afspraak, uw heytens-adviseur zal contact met u opnemen om de datum en het uur van de afspraak vast te leggen. Aarzel niet om uw voorkeuren en smaken al wat toe te lichten. Op die manier kan onze adviseur de afspraak optimaal voorbereiden.
 • Stap 2: Uw project ontwerpen
  Onze adviseur luistert naar al uw verwachtingen en wensen om de best mogelijke oplossing aan te bieden. Hij/zij houdt rekening met de ramen in uw woning, uw wensen, de lichtinval en de stijl die u voor ogen hebt. Uw project is uniek en daarom bieden we u persoonlijk advies op maat.
 • Stap 3: Maten opmeten
  Nadat u uw keuze hebt gemaakt, meet onze adviseur uw ramen op. Een uitdagend klusje dat we graag voor u doen om u het best mogelijke resultaat te garanderen.
 • Stap 4: Uw raamdecoratie is onderweg!
  U hoeft zelfs niet naar de winkel te komen. De offerte bevestigt u gewoon achter uw pc en wij schieten vervolgens in actie. Als uw raamdecoratie klaar is, leveren we ze bij u thuis. Als u dat wilt, kunnen we ze voor u plaatsen. Aarzel niet om aan onze adviseur de prijs te vragen. Onze professionele plaatsers hebben een schat aan ervaring door de vele projecten die ze al tot een goed einde hebben gebracht.
  Nauwgezet, ordelijk en betrouwbaar zijn de woorden die hun tussenkomst het best omschrijven. Onze diensten maken het voor u eenvoudiger en garanderen u een onberispelijk resultaat.

 

Bij ons is uw project dan ook in goede handen!

Geef een reactie
heytens op instagram
#heytens
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
 • {{ item.titre }}
  confirmer la suppression
  Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?