Heytens Magazine

Keuken en badkamer: kies voor de horizontale aluminium jaloezieën

Het is niet eenvoudig om te kiezen voor de juiste raamdecoratie voor onze keuken en badkamer.
Bij het maken van deze keuze moeten we dan ook rekening houden met verschillende elementen zoals vocht, vuil en inkijk. Wel, dan hebben wij voor u de ideale oplossing: de horizontale aluminium lamellen ! We laten u niet langer wachten en lees verder waarom kiezen voor de aluminium lamellen voor uw keuken en badkamer.

Water resistent en eenvoudig proper te maken

Aluminium is een robuust materiaal dat water resistent en vochtbestendig is. Verandert uw badkamer wel is in een hammam? Wel , dan is deze jaloezie perfect voor uw badkamer, de lamellen zullen geen hinder van de vocht ondervinden. Nog een voordeel? Aluminium is eenvoudig proper te maken. Daarom vindt de horizontale aluminium jaloezie ook zijn plaats in uw keuken. Vetspetters, tomatensaus en wat allemaal rondvliegt in uw keuken wordt eenvoudig met een vochtig sponsje verwijderd.

 

 

Naar buiten kijken zonder inkijk

We zijn het er allen over eens dat we in de badkamer graag naar buiten kijken zonder zelf gezien te worden. De horizontale lamellen zijn daarvoor geschikt, met één beweging richt u de lamellen om licht binnen te laten en toch uw privacy te behouden. Praktisch toch?

 

 

De horizontale aluminium jaloezie voor een moderne stijl

Naast alle praktische en technische voordelen is de jaloezie bovendien decoratief.
Hij vindt zijn plaats zowel in een tijdloze woning, een appartement of een loft met grote ramen en glasramen.
Klassieke ramen krijgen door de aluminium lamellen een moderne en industriële look “made in Brooklyn”!

 

 

Nu u alles weet over de ideale raamdecoratie oplossing voor uw keuken en uw badkamer, hoeft u alleen nog maar een afspraak te maken aan huis of in de winkel om uw project op maat te starten. Twijfelt u over kleur en de stijl van de lamellen? Bestel nu uw gratis stalen!

 

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?