Alle deco-oplossingen voor uw vensterramen

Dankzij alle technische oplossingen afgestemd op uw project en een vrijwel eindeloze keuze aan decoratietoebehoren kunt u uw raambekleding tot in het kleinste detail personaliseren om zo tot een perfect resultaat te komen.

Gepersonaliseerde gordijnen, vitrages, jaloezieën en paneelgordijnen

Met het Heytens stoffengamma dat op het ritme van de seizoenen meeëvolueert, kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Dankzij een exclusief kleurengamma en trendgevoelige collecties, waarbij klassiek en modern elkaar afwisselen, krijgt uw raamdecoratie een heel eigen karakter. Decoratieve accessoires, linnengoed en bijpassende kussens versterken de harmonie van de inrichting. Bij elk raamtype hoort een geknipte decoratieoplossing die uw consulent voor u op maat heeft ontworpen. Verduisteren, het zicht breken, het licht filteren, isoleren, de woonruimte indelen... u kunt alles aan hem of haar vragen. En natuurlijk is het altijd mogelijk om motorisering aan te brengen op elk soort installatie zodat nog meer comfort geniet.

Geniet van een ruime keuze aan oplossingen, materialen, kleuren, afwerkingen ... Elke raambekleding wordt zo omgetroverd in een uniek decoratiestuk dat speciaal voor u is ontworpen.Vind heytens-producten
Jaloezieën op maat

Openen, sluiten, kantelen...
In één handomdraai moduleren ze de sfeer en verfraaien ze uw interieur.

Ontdekken
Glasgordijnen

Verzacht de sfeer, verfraai het decor…
Hun discrete charme ontplooit zich bij elke nuance.

Ontdekken
Gordijnen

Gordijnen kleden uw interieur aan en maken het licht en luchtig. Ze vormen een essentieel element dat sfeer brengt in uw woning en in uw leven.

Ontdekken
Het feel-good magazine

Ontdekken
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?