Persoonsgegevens

BELEID INZAKE HET BEHEER VAN PERSOONSGEGEVENS

Het merk HEYTENS geeft om de bescherming van de persoonlijke gegevens van haar klanten en prospecten en verbindt zich ertoe hun vertrouwelijkheid en veiligheid te respecteren.

In overeenstemming met de bepalingen van de Europese Verordening 2016/679, kunnen wij persoonlijke gegevens verzamelen in het kader van uw klantenaccount, voor het maken van een afspraak of om u te contacteren of voor een abonnement op de nieuwsbrief van het bedrijf. Deze gegevens zijn noodzakelijk om u te laten genieten van bepaalde functionaliteiten van onze diensten. Ze worden niet doorgegeven buiten de bedrijven die het merk HEYTENS exploiteren en worden gebruikt voor het doel waarvoor ze oorspronkelijk werden verzameld.

U kunt te allen tijde om toegang tot uw gegevens verzoeken en eisen dat deze worden gecorrigeerd, aangevuld, bijgewerkt, vergrendeld of verwijderd.

U hoeft enkel een e-mail of een brief met identiteitsbewijs te sturen naar het volgende adres: contact@heytens.com of DECOR HEYTENS Belgium, avenue Lavoisier 9, 1300 Waver – België

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?