MENU

De winkels van Heytens: De mens in het middelpunt

In februari 2021 werd het gloednieuwe winkelconcept van Heytens voor de stadscentrums geïntroduceerd. Op 4 februari werd de eerste Heytens-winkel in het centrum van Elsene ingehuldigd, gevolgd door een tweede winkel op 18 februari in het centrum van Antwerpen. Anderen zullen zeer binnenkort opengaan, met name in Knokke. Dit type Heytens-winkels heeft een veel kleinere oppervlakte dan de grote winkels van 200 m² aan de rand van de stad en sluiten perfect aan op de nieuwe strategische positionering van het merk.

Gespecialiseerd in raamdecoratie

Het bedrijf dat opgericht werd in 1974 door Guy Heytens heeft zijn activiteiten geheroriënteerd en zich gespecialiseerd in raamdecoratie, waarbij het verf, behang en andere decoratieve producten heeft losgelaten. De kernactiviteit van het bedrijf is nu op maat gemaakte jaloezieën en gordijnen aanbieden. De focus ligt op hoog kwalitatieve producten en een gepersonaliseerde aanpak door aan iedere klant een exclusief adviesmoment aan te bieden op afspraak in de winkel of aan huis. De franchisenemers zorgen voor alles: van decoratie-advies tot installatie en opmeting..

Door enkel in te zetten op raamdecoratie, wil Heytens zich ook onderscheiden via de klantenservice. Klanten moeten zich gesteund en begeleid voelen door professionals die hun vak door en door kennen.

Op zoek naar nieuwe franchisenemers

Heytens is daarom meer dan ooit op zoek naar nieuwe franchisenemers, d.w.z. mensen die geïnteresseerd zijn in decoratie, die een opleiding willen volgen en die zich als zelfstandige voluit willen engageren in het runnen van een winkel gespecialiseerd in raamdecoratie.

Deze mensen worden dus franchisepartners van Heytens en zullen profiteren van de hulp en steun van het merk. Heytens biedt aan personen die een andere professionele uitdaging zoeken en die willen ondernemen, de mogelijkheid om een nieuwe start te nemen en zich te ontplooien in hun nieuwe beroep. Zij worden daarbij ondersteund door een netwerk met 40 jaar ervaring in franchising.

De franchisenemers leren dankzij een professionele opleiding hoe ze de klanten kunnen begeleiden bij hun project, van begin tot einde, zonder daarbij te moeten investeren in grote voorraden. Een ander voordeel van de nieuwe formule is dat, aangezien de oppervlakten van de winkels kleiner zijn, de huurprijzen ook lager zijn en dat de teams die in dit soort winkels werken ook kleiner zijn.

Een uniek en onderscheidend concept

Heytens is voortdurend bezig met de ontwikkeling en verbetering van zijn strategie en zijn bedrijfsmodel om aan de nieuwe verwachtingen van de markt en van toekomstige ondernemers te voldoen.

Het merk promoot franchising al sinds de oprichting van zijn netwerk in 1981. Deze ervaring stelt hen vandaag in staat om een innoverend, efficiënt en onderscheidend model aan te bieden. Deze unieke positionering, waarbij de deskundigheid van het beroep ten dienste van de klant staat (advies aan huis, opmeten en installeren van producten), heeft zeer weinig concurrentie op een markt in volle evolutie en met meerdere troeven.

Voor Heytens is klantentevredenheid de essentie van het merk dat voluit kiest voor een uniek en onderscheidend concept waarbij de mens centraal staat.

Interesse ?
De teams van Heytens staan klaar om kandidaten te ontmoeten, hen kennis te laten maken met de Heytens‑franchise en hen te begeleiden bij de opbouw van hun project.
Contacteer-ons !

Vous aimerez aussi

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?