MENU

Waarom zich bij ons aanlsuiten?

Als u gepassioneerd bent door interieurontwerp, u een sterke voorkeur voor commercie heeft: leef van uw passie door een franchise aan te gaan met Heytens. Aan huis of in de winkel wordt u gevraagd om uw klanten te begeleiden gedurende hun gehele project. Deze begeleiding op maat wordt zeer gewaardeerd en valoriseert de menselijke maat van ons vak.

 • 1.

  Kies voor een uniek concept dat weinig concurrentie heeft in een groeiende markt

  Bij Heytens hebben we ervoor gekozen om een specialistisch beroep uit te oefenen met een hoge toegevoegde waarde. Onze unieke positionering is gebaseerd op drie pijlers: advies op maat, persoonlijk advies en service aan huis.

  Dit door de dynamiek en responsiviteit van onze franchisenemers bijzonder goed bediende model stelt ons in staat om een netwerk te zijn dat stevig verankerd is in de markt voor raambekleding met kwaliteitsproducten en knowhow die in meer dan 45 jaar is verworven.

 • 2.

  Deelnemen aan een sterk bedrijfsmodel

  Ons franchisemodel heeft zijn waarde bewezen in termen van rentabiliteit
  - Betaalbare huur via een gereduceerd verkoopoppervlak,
  - Gematigde kosten dankzij een klein team,
  - Positieve cashflow, geen voorraad,
  - Een beperkte investering.

  Al deze activa maken onze franchise een betrouwbaar en efficiënt bedrijfsmodel.

 • 3.

  De mogelijkheid hebben om tegen lagere kosten te beginnen dankzij het verhuurbeheer

  Voordat u begint met de franchise, stelt de leasemanagementformule uw in staat uw ervaring als bedrijfsleider te beginnen door het bedrijf te huren. Een goedkopere formule die u de mogelijkheid biedt om een winkel als onafhankelijke handelaar te exploiteren.

  Aan het einde van de leasebeheerperiode kunt u uw eigen bedrijf overnemen.

 • 4.

  Krijg permanente training en gepersonaliseerde begeleiding

  Wij zetten ons in voor het succes en de duurzaamheid van uw project. In elke fase en gedurende de gehele levensduur van uw winkel zullen onze teams u over vele onderwerpen begeleiden, onder meer door middel van initiële en continue training.

 • 5.

  Bedrijfsleider worden

  De Heytens franchisenemer is een echte handelaar, met een sterke smaak voor interieurontwerp en een visie gericht op de tevredenheid van zijn klanten. Elke dag verdedigt hij de waarden van het bedrijf, zorgt hij voor de bedrijvigheid van de winkel, beheert hij zijn team en de ontwikkeling ervan.

  Zoals elke oprichter van een onderneming bent u onafhankelijk en verantwoordelijk, terwijl u profiteert van de expertise van een netwerk en bewezen knowhow.

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42