Franchisenemer worden

FRANCHISE MET HEYTENS

EEN MOOIE CARRIÈRE OPPORTUNITEIT BIJ HEYTENS

Vervoeg de marktleider van op maat gemaakte jaloezieën en gordijnen in België en geniet van de steun van een sterk merk met gevestigde waarde.

Wie zijn wij?

Een Belgisch merk gespecialiseerd in raamdecoratie op maat. We ontwerpen jaloezieën en gordijnen op maat en we begeleiden de klant doorheen zijn project door hem gepersonaliseerde diensten aan te bieden:

ADVIES
AAN HUIS
OPMETING
AAN HUIS
INSTALLATIE
RAAMDECORATIE

De voordelen van
de heytens-franchise

Servicegericht en gepersonaliseerde ondersteuning van de klant in zijn project: advies, metingen en installatie thuis.

Wij zetten ons wederzijds in voor het succes en de duurzaamheid van uw project. Onze teams werken dagelijks samen met onze franchisepartners om hen te begeleiden naar succes, vanaf het eerste contact en gedurende hun hele activiteit.

 • Beperkte investeringen in het geval van de eventuele oprichting of terbeschikkingstelling van een pand door de franchisegever
 • Een beperkte commerciële oppervlakte (<200m2)
 • Een klein team: de franchisenemer, een verkoopadviseur en een monteur
 • Geen voorraad
 • Positieve cashflow
 • Begeleiding vanaf opstart en op continu basis
 • Opleiding op continu basis
 • Afdeling Productontwikkeling
 • Visuele merchandising
 • Marketing en communicatieafdeling

Een exclusieve collectie

Onze op maat gemaakte jaloezieën en gordijnen zijn innovatief, trendy en exclusief. Onze producten worden exclusief voor onze winkels bedacht en ontwikkeld.

 

Voor het ontwerpen van onze collecties laat ons team zich inspireren door de voornaamste trends en werken wij samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in de wereld van de binnenhuisarchitectuur. Ons productontwikkelingsteam biedt een assortiment dat zich onderscheidt van de concurrentie, waardoor we voor elke klant een oplossing kunnen vinden.

Een innovatief winkelconcept

Heytens vernieuwd, uw winkel ook. Een boetiek concept, de ruimte wordt optimaal benut en 40 jaar ervaring en kennis wordt weerspiegeld. Gelegen in het centrum van de stad of aan de rand, op een gemiddelde oppervlakte van minder dan 200 m², bieden wij de klant persoonlijk advies en begeleiding.

 

Er zijn tal van hulpmiddelen ter inspiratie en verkoopondersteuning beschikbaar om uw klant te adviseren: trendy decoratie, een demonstratie ruimte, inspiratieboekjes, stalen, fotogalerij, configuratie van raamdecoratie.

"

Franchising is een overeenkomst tussen twee partijen: de franchisegever die en merk en knowhow heeft en de franchisenemer, een zelfstandige handelaar met ondernemerskwaliteiten.

"

Het succes van uw project is gebaseerd op een sterke basis en daarom is het voor ons essentieel om tijdens uw traject aanwezig te zijn. Een van de pijlers van onze steun : de opleiding.

"

Bent u een ondernemer, droomt u ervan om uw eigen baas te worden en uw eigen bedrijf te beheren? Vervoeg de marktleider van op maat gemaakte jaloezieën en gordijnen in België en geniet van de steun van een sterk merk met gevestigde waarde.

Het profiel van de heytens franchisenemer

1

Zelfstandige ondernemer

Zoals elke ondernemer bent u onafhankelijk en verantwoordelijk en profiteert u van de expertise van een netwerk van professionals en bewezen knowhow.

2

Passie voor deco

U heeft een uitgesproken smaak voor interieurdesign en decoratie. U houdt ervan om projecten te ontwerpen.

3

Geïnvesteerde handelaar

Klanttevredenheid is uw prioriteit. U begeleidt de klant gedurende zijn hele project.

Sluit u aan bij het enige Belgische netwerk van op maat gemaakte jaloezieën en gordijnen!

Een stevig gevestigd netwerk met kwaliteitsproducten en 45 jaar knowhow. Met meer dan 100 winkels in Europa is heytens een essentiële referentie en het belangrijkste merk op de Belgische markt geworden.

Wij zijn op zoek naar franchisenemers met een passie voor decoratie, een commerciële flair en met het oog op klanttevredenheid voor de volgende regio’s:

 • Antwerpen
 • Aartselaar
 • Brussel (Wemmel)
 • Halle

Toegangsvoorwaarden tot het netwerk

100K€tot150K€
INVESTERINGSNIVEAU
10K€
TOEGANGSKOST
3%van deOMZETexcl. btw
ROYALTIES
4%van deOMZETexcl. btw
MARKETINGSBUDGET

Contacteer ons vandaag nog

Al uw gegevens zijn strikt vertrouwelijk en veilig

* Om uw rechten te kennen en uit te oefenen, met name om uw toestemming voor het gebruik van de op deze pagina verzamelde gegevens in te trekken, verwijzen wij u naar ons privacybeleid.
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
 • {{ item.titre }}
  confirmer la suppression
  Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?