MENU

Een specialistenvak
ten dienste van de klant

Wij adviseren en plaatsen een breed assortiment jaloezieën en gordijnen, waardoor het mogelijk is om alle ramen in huis op maat aan te kleden. Het op maat gemaakte onderscheidt ons van alle standaardoplossingen van grote ketens en e‑commerce, die het tegenovergestelde zijn van ons model, en vormt het DNA van het merk.

 • Jaloezieën op maat

  Het vlaggenschipproduct van onze collectie, de jaloezie zorgt voor functionaliteit en moderniteit.
  Er zijn 6 soorten jaloezieën: rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale lamellen, verticale lamellen, plisse gordijnen en Japanse panelen.

  Stuk voor stuk voldoen ze aan specifieke wensen qua stijl, maar vooral qua helderheid en type raam. De rijkdom van onze collectie stelt ons in staat om onze producten aan te passen aan elk raam, zelfs het meest complexe, en om te reageren op alle problemen van onze klanten.

 • Gordijnen op maat

  Onze gordijnen en glasgordijnen zijn emblematische producten van het merk en al 45 jaar een plezier voor onze klanten dankzij onze exclusieve collectie.
  We bieden verschillende afwerkingen om aan alle eisen van onze klanten te voldoen.

 • Persoonlijke diensten

  Heytens, dat zijn jaloezieën en gordijnen op maat, maar bovenal is het persoonlijke ondersteuning van de klant in elke fase van zijn project. Onze diensten met een hoge toegevoegde waarde (advies, metingen, installatie) zijn onlosmakelijk verbonden met het productaanbod.
  Ze zijn ook de zekerheid van goed uitgevoerd werk en altijd tevreden klanten!

ONZE DIENSTEN

 • Advies op afspraak

  Het maken van een afspraak is een cruciale stap in de relatie met een klant. Het is het teken van een duidelijke interesse en de aanvang van een project. Een 1ste, niet te verwaarlozen contact.

  Omdat elk project uniek is, verplaatsen we ons naar onze klanten. We luisteren naar ze en voorzien ze van advies op maat voor elke kamer. Een voor de hand liggende service voor de experts die we zijn.

 • Stalen

  We sturen gratis canvas-, stof- of latstalen naar onze klanten. Op deze manier kunnen ze zich vanuit hun eigen omgeving gemakkelijker een voorstelling maken van het eindresultaat. Een belangrijke aanwinst voor de realisatie van projecten.

 • Opmeting

  Ronde, trapeziumvormige, driehoekige ramen, erkers, dakramen… het is niet altijd eenvoudig om de juiste maatvoering te nemen wanneer u maatwerk wilt. We hebben ervoor gekozen om naar onze klanten te reizen om hen te verlossen van deze delicate, maar niettemin essentiële stap voor het succes van het project.

 • Plaatsing

  Het plaatsten is een delicate stap. Het toevertrouwen aan de Heytens-installateurs betekent onze klanten een onberispelijk resultaat bezorgen. Het is ook een sleutelmoment met een hoge inzet voor de tevredenheid van onze klanten.

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42