MENU

Opening van een nieuwe winkel in het stadscentrum in Elsene

Op donderdag 04 februari 2021, heeft de franchisenemer Pierre Mertens, samen met het hele Heytens netwerk, het genoegen gehad om de eerste Heytens-winkel in het centrum te openen. Deze is gelegen in Elsene, in het hart van de Brusselse hoofdstad.

Zeer verschillend van onze grote winkels aan de stadsrand, sluit dit nieuwe model van Heytens van 70 m2 aan op de strategische positionering van het merk. Het zal altijd mogelijk blijven om een een selectie van producten in de winkel te bewonderen, maar de co-creatie van uw raamdecoratie vormt vanaf nu de kern van onze activiteiten.

Een onvergetelijke ervaring dankzij onze gepersonaliseerde diensten

Heytens wil, aan de zijde van uw adviseur, aan ieder van zijn klanten een exclusief moment op afspraak in de winkel of bij hen thuis bieden.

Heytens, dat betekent namelijk ook een persoonlijke begeleiding bij u thuis: gepersonaliseerd decoratie advies, het opmeten van uw ramen, plaatsingsservice, Heytens zorgt voor alles!

Om u in dit nieuwe decor te ontvangen en om u te helpen om de decoratie te ontwerpen die u wenst, ontvangen Pierre en zijn team u in deze nieuwe winkel, op het adres Waterloosesteenweg 480, 1050 Elsene.

Pierre, nu 4 jaar franchisenemer bij Heytens, maar al 20 jaar actief in raamdecoratie, is tegenwoordig de gelukkige eigenaar van de 2 Heytens winkels, gelegen in Drogenbos en Elsene.

Heytens breidt uit met binnenstads‑winkels

In Frankrijk was de winkel in Rennes de eerste Heytens-winkel in een stadscentrum. Kort daarna, in januari 2020, werd de winkel in Lyon geopend. En dit binnenstadsformaat gaat zich uitbreiden! U vindt het binnenkort in Antwerpen, maar ook in Montreux, in Zwitserland.

Het is dus in een atelier van moderne en hartelijke cocreatie dat onze franchisenemers en hun teams u verwelkomen om u adviezen op maat te bieden. Dat geeft u de gegarandeerde rust van een resultaat dat voldoet aan uw verwachtingen! Inderdaad, de tevredenheid van onze klanten is de ware essentie van ons merk met een uniek onderscheidend concept, en de menselijke factor als middelpunt van elk project.

Als u, net als Pierre Mertens,
een Heytens-franchise wilt openen?
Contacteer ons!

Vous aimerez aussi

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?