MENU

Wordt u de volgende franchisenemer van een Heytens-winkel?

Heytens is een merk gespecialiseerd in raamdecoratie op maat.
Het merk biedt een uitgebreid assortiment met jaloezieën en gordijnen en begeleidt de klant doorheen zijn project. Op die manier combineert Heytens binnenhuisdecoratie met persoonlijk advies aan huis.

Dat nauwe contact maakt het verschil, net als de kwaliteit en het moderne ontwerp van de producten uit de verschillende gamma’s. Heytens spitst zich toe op raamdecoratie en ontwikkelt zo een innoverend en dynamisch concept dat zich onderscheidt van de concurrentie. Door zijn trendy en kwalitatieve aanbod heeft het merk een uitstekende reputatie.

Voor ondernemers in hart en ziel is franchisenemer worden bij Heytens dan ook een mooie kans

Meerdere winkels, met een ideale ligging in het centrum van Antwerpen en omstreken en in het noorden van Brussel, in Halle, zoeken een franchisenemer met wie het merk een duurzame relatie wil opbouwen. Een mooie kans voor iedereen met een passie voor interieurinrichting en decoratie en met een hart voor ondernemen. Commerciële flair en het oog op klanttevredenheid mogen ook niet ontbreken.

Franchisenemers van Heytens kunnen een beroep doen op de vakkennis van een merk dat bekend is voor succesvol ondernemen. Ze behouden hierbij hun eigen zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Elke franchisenemer kan tijdens het hele traject rekenen op de begeleiding van Heytens, van de ontwikkeling tot de marketing, langs de logistiek en de klantenservice. In dat opzicht volgt elke nieuwe franchisenemer een opleidingstraject binnen de Heytens Academy.

Met meer dan 45 jaar ervaring op de teller kan Heytens u vandaag een innoverend, efficiënt en uniek model aanbieden. Maar ook een economisch gezond model dankzij een kleiner personeelsbestand, een negatieve bedrijfskapitaalbehoefte en een snel rendement van investeringen.

Meer informatie over de voorwaarden om franchisenemer te worden en de beschikbare winkels kunt u contact met ons opnemen op het volgende adres:
franchise@heytens.com

Vous aimerez aussi

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?