Meer dan 100 winkels tot uw dienst

Laat ons afspreken in een van onze winkels. Dan kunnen wij uw project samen uitwerken. Geheel op maat en plaatsingsklaar !

Uw raamdecorateur bij uitstek

Bezoek uw Heytens-winkel en breng er, in alle rust en vertrouwen, uw decoratieplannen tot leven. Kies voor uw gordijnen, glasgordijnen, jaloezieën of Japanse panelenuit een ruime selectie aan stoffen en materialen en bepaal het afwerkingsniveau. Laat u vervolgens door onze deskundige adviseurs begeleiden bij het zoeken naar de geknipte oplossingen voor de decoratie van uw ramen. En profiteer verder, tijdens de hele loopduur van uw project, van een service 'à la carte' om u te verzekeren van een onberispelijk resultaat. Onze consulenten komen ook op afspraak bij u thuis om u te helpen bij uw deco-ontwerp of om uw ramen professioneel op te meten. De vaklui van onze plaatsingsdienst zorgen voor een onberispelijke aankleding van uw ramen. En als u zelf de plaatsing wil doen, dan staan wij altijd klaar om u bruikbaar advies te verstrekken.

Ga meteen aan de slag ! Maak nu een afspraak met een van onze Heytens consulenten - in de winkel of bij u thuis - om uw deco-project aan te pakken en uit te werken.Vind heytens-producten
Jaloezieën

Openen, sluiten, kantelen... In één handomdraai moduleren ze de sfeer en verfraaien ze uw interieur.

Meer weten?
Glasgordijnen

Verzacht de sfeer, verfraai het decor… Hun discrete charme ontplooit zich bij elke nuance.

Meer weten?
Gordijnen

Gordijnen kleden uw interieur aan en maken het licht en luchtig. Ze vormen een essentieel element dat sfeer brengt in uw woning en in uw leven.

Meer weten?

 

RAAMDECORATIE NODIG?

Maak een afspraak in uw heytens-winkel