Service volgens Heytens

Heytens staat aan uw zijde om de op maat gemaakte decoratie van uw ramen vakkundig te ondersteunen.

Onze technische adviseurs en deco-experts staan tot uw beschikking. Wij begeleiden u stap voor stap om uw project met succes af te ronden.

 

Heytens staat aan uw zijde om de op maat gemaakte decoratie van uw ramen vakkundig te ondersteunen

Met een knowhow van meer dan 40 jaar in maatconfectie en raambekleding, bieden wij u, aan de    hand van waardevolle tips en diensten, een gepersonaliseerde begeleiding bij elke stap van uw project.

Wees gerust, Heytens zorgt voor alles.

U weet niet welke oplossing u moet kiezen voor het aankleden van uw ramen? Onze experts adviseren u om de ideale uitkomst te vinden.

U vindt uw weg niet in de styling? Onze deco-adviseurs begeleiden u bij het harmonisch afstemmen van uw raamdecoratie op uw interieur.

U weet niet precies hoe u uw raambekleding correct moet opmeten? Onze consulenten komen bij u thuis om de maat te nemen van uw ramen . Uw gordijnen, glasgordijnen, jaloezieën of Japanse panelen worden vervolgens op maat gemaakt in onze ateliers.

U kunt ons ook de levering en de plaatsing van uw raambekleding toevertrouwen om uw project de finishing touch te geven die het verdient.

Om u thuis te laten adviseren, uw ramen te laten opmeten of om onze decoratieve oplossingen te ontdekken,… maakt u best nu al een afspraak in uw Heytens-winkel :

Onze winkels

 

RAAMDECORATIE NODIG?

Maak een afspraak in uw heytens-winkel