Heytens Magazine

Decoreer uw interieur met winter kleuren voor een gezellige sfeer

Hoe meer de winter zich manifesteert, hoe kouder het wordt en hoe groter het verlangen wordt om met de interieurdecoratie te gaan cocoonen, om het gevoel van een klein gezellig nestje op te roepen. Accessoires: kaarsen, plaids, kussens, maar ook jaloezieën en gordijnen, niets mag worden verwaarloosd voor wat betreft decoratie om je goed te voelen! Rokerige blauwen, maankleuren, rijke texturen: MOON is de trend voor ons! Dus maak het uzelf comfortabel in een goede fauteuil, wikkel uzelf in een plaid met een lekkere warme thee erbij, en wij geven u al onze tips voor een decoratie in de kleuren van de winter.

Kies voor het gordijn voor een gezellige winter

U wilt uw huis verwarmen, maar u beschikt niet over een haard? Geen paniek, meng de verschillende materialen en klaar: u krijgt een warme en verfijnde decoratie. Het gordijn is uw beste bondgenoot, het zal u beschermen tegen de kou dankzij een thermische voering. Indien u een decoratieve twist wil brengen en tegelijk het verschil maken, kies dan voor onze SELENA Blue stof. U brengt hiermee tegelijk diepgang en esthetiek.

GORDIJN SELENA BLEU

Breng zachtheid in uw kamer of kantoor met het ESTHER Naturel gordijn. Het groen, het grijs, het rokerige blauw zetten de toon voor uw decoratie!

GORDIJN ESTHER NATUREL

Design en moderniteit dankzij onze jaloezieën

U kunt uw interieur ook met natuurlijk licht verlichten! En wat is een betere manier om met het licht te spelen dan jaloezieën. Rolgordijnen, horizontale lamellen, verticale lamellen of vouwgordijnen, u heeft keuze te over!

Met het einde van de winterslaap voorzien voor begin april, inspireren wij u in tussentijd met onze trends om uw huis op te warmen. U heeft advies nodig bij het ontwerp van uw project? Maak een afspraak in onze winkel of bij u thuis! Uw heytens-consultant zal u helpen om uw project van A tot Z te realiseren. Van een gepersonaliseerd advies tot en met de installatie: heytens regelt alles om u een perfect resultaat te garanderen. U kunt ook nu reeds aanvangen met uw project door gratis stalen te bestellen op onze website om de transparantie, het materiaal en de kleur die u heeft gekozen bij u thuis te testen.

Geef een reactie
heytens op instagram
#heytens
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?